Ferieinspiration og blogpostings

Dette skal du investere i til din feriebolig

Hvad end du bruger din feriebolig privat, eller du lejer den ud, så er der en række ting, som kan være meget fornuftige at investere i. Med lidt ekstra investeringer i din bolig kommer den hurtigt til at fremstå meget mere attraktiv...


Sådan Holder du Luksus Ferie med Minimalt Budget

Alle fortjener en god ferie en gang imellem, og der må gerne være noget luksus over den. Det kan faktisk lade sig gøre på et lille budget.


Hundeskove

I Danmark findes der mere end 400 hundeskove spredt ud over hele landet. En hundeskov er typisk en skov eller park som er indhegnet, så du kan lade din hund løbe frit rundt.


En god nats søvn

Et af de vigtigste aktiver i et udlejningssommerhus er husets senge. Gang på gang kan man i lejeranmeldelser se, at gode senge er noget lejerne lægger utrolig meget vægt på. Og med god grund, for en god nats søvn giver det perfekte udgangspunkt for en god ferie.

Afbudsrejse til sol og varme

Som dansker drømmer man om sol og varme, men fakta er at antallet af sommerdage i Danmark er meget få. Så bliver man træt af blæst, regn og slud, så er løsningen ofte kun en 3 timers flyvetur væk.


Gode senge i sommerhuset

Udlejer du dit sommerhus eller feriebolig, så ved du med stor sandsynlighed at det er vigtigt at vælge kvalitetsudstyr og inventar til boligen, som kan holde længe. Det gælder også huset senge...


Skab hygge på terrassen

Sommerhusets vigtigste rum er terrassen ! Selvom terrassen ikke tæller med som en del af husets kvadratmetre, så er det alligevel det mest vigtige...


Overnatning i det fri

Overnatning ude i naturen er i de senere år blevet mere og mere populært. Overalt i landet kan du i de danske skove og naturområder finde shelters, hvor du helt gratis kan overnatte....

Hold festen i et sommerhus

Står du overfor at skulle holde en fest og mangler du idéer til hvor festen kan holdes? Hvorfor så ikke leje et sommerhus og holde festen her?


Sådan øger du værdien af din feriebolig

Er du den heldige ejer at et feriehus og går du med tanker om at sælge? Eller ønsker du blot at gøre dit sommerhus mere attraktivt, for eksempel i forhold til udlejning?


Tag på fisketur

Overalt i landet findes der mange gode fiskesteder, både have, fjorde, søer og vandløb eller måske bare en lille hyggelig put and take sø..


Tag måltidskassen med på ferie

De fleste udbydere har landsdækkende levering, så det bør ikke være noget problem at melde ”flytning” ..


Find det perfekte luksus sommerhus i Danmark, Sverige eller Tyskland

Der er mange forskellige ferieboliger at vælge imellem, hvis man gerne vil i sommerhus. Hvis man leder efter det helt store luksus feriehus, kan du hos VillaVilla finde de bedste og mest luksuriøse sommerhuse, der er at finde i både Danmark, Sverige og Tyskland" ..