Ferieinspiration og blogpostings

Dette skal du investere i til din feriebolig

Hvad end du bruger din feriebolig privat, eller du lejer den ud, så er der en række ting, som kan være meget fornuftige at investere i. Med lidt ekstra investeringer i din bolig kommer den hurtigt til at fremstå meget mere attraktiv...


Sådan Holder du Luksus Ferie med Minimalt Budget

Alle fortjener en god ferie en gang imellem, og der må gerne være noget luksus over den. Det kan faktisk lade sig gøre på et lille budget.


Hundeskove

I Danmark findes der mere end 400 hundeskove spredt ud over hele landet. En hundeskov er typisk en skov eller park som er indhegnet, så du kan lade din hund løbe frit rundt.

Afbudsrejse til sol og varme

Som dansker drømmer man om sol og varme, men fakta er at antallet af sommerdage i Danmark er meget få. Så bliver man træt af blæst, regn og slud, så er løsningen ofte kun en 3 timers flyvetur væk.


Gode senge i sommerhuset

Udlejer du dit sommerhus eller feriebolig, så ved du med stor sandsynlighed at det er vigtigt at vælge kvalitetsudstyr og inventar til boligen, som kan holde længe. Det gælder også huset senge...

Hold festen i et sommerhus

Står du overfor at skulle holde en fest og mangler du idéer til hvor festen kan holdes? Hvorfor så ikke leje et sommerhus og holde festen her?


Sådan øger du værdien af din feriebolig

Er du den heldige ejer at et feriehus og går du med tanker om at sælge? Eller ønsker du blot at gøre dit sommerhus mere attraktivt, for eksempel i forhold til udlejning?