Sådan øger du værdien af din feriebolig

sommerhus

Er du den heldige ejer at et feriehus og går du med tanker om at sælge? Eller ønsker du blot at gøre dit sommerhus mere attraktivt, for eksempel i forhold til udlejning? Så er du landet det rigtige sted. I denne artikel giver vi dig nemlig nogle enkle tips til hvordan du kan gøre dit sommerhus mere attraktivt og forøge værdien af din sommerhusinvestering. Skal du bruge penge til forbedringerne, er det nemt og hurtigt, at låne penge online, det ser vi nærmere på til sidst i artiklen.

Mal dit sommerhus

Mange sommerhuse fra 60'erne eller 70'erne, er beklædt med brædder indvendig, det kan ofte give sommerhuset et meget mørkt udtryk. Da de fleste mennesker bedst kan lide at opholde sig i lyse og indbydende rum, er det derfor en rigtig god idé, at friske værelserne op med en omgang maling i lyse farver. Giv også gerne gulve og lofter en omgang maling i lyse nuancer. Du kan skabe et spændende udtryk ved at give én af væggene i et rum en anden farve end de øvrige, så hele feriehuset ikke kun er hvidt.

Køb nye møbler

Er møblerne gamle og slidte så køb nogle nye møbler. Det behøver ikke være dyre møbler, i mange af de store discount-bolighuse, kan du sagtens finde billige møbler i enkle udtryk, der kan føre dit sommerhus up -to-date. Du kan også tage et kig på brugt-markedet og se om du kan finde nogle flotte brugte møbler, der kan passe ind i dit sommerhus. Et alternativ til nye møbler er, at købe nogle flotte tæpper og puder, som du kan lægge over møblerne så de fremstår som nye.

Lav en kontorplads

Selvom de fleste tager i sommerhus for at slappe af, så er der også rigtig mange som har brug for at holde kontakten med arbejdspladsen, og være tilgængelig for at holde gang i butikken. For denne gruppe af lejere er en lille kontorplads i sommerhuset guld værd. Et lille skrivebord, hvor man kan checke sin e-mails i fred og ro. Det kræver blot et lille skrivebord eller skrivepult, samt en god kontorstol - eksempelvis fra Dankontorstole. Suppler evt. op med en montitor, tastatur og mus.

Giv køkkenet en overhaling

Et gammelt slidt køkken, er med til at trække værdien af din feriebolig ned. Derfor er det en god idé, at bruge lidt penge på køkkenet. Hvis du ikke har råd til at skifte hele det gamle køkken ud med et nyt, kan du overveje, at få sprøjtemalet lågerne og få monteret nye greb. Skift også gerne den gamle bordplade ud med en mere moderne. Er hvidevarerne gamle og forældede bør du også få dem skiftet til nogle nyere. Du kan helt sikkert finde gode tilbud på hvidevarer hvis du holder et godt øje med tilbudsaviserne.

Frisk badeværelset op

I mange af de ældre sommerhuse, er der brugt klinker i mørke farver i badeværelset. De brune og grønne klinker, er ikke ligefrem højeste mode længere og de fleste kan bedst lide et lyst og indbydende badeværelse. Hvis du vil friske badeværelset op uden det skal koste mange penge, kan du rent faktisk male fliserne. Du kan finde guides på nettet hvor du kan se, hvordan du gør dette og får et flot resultat. Skift også gerne det gamle toilet ud og sæt et nyt badeforhæng op, der passer ind i den nye stil så har du næsten et nyt badeværelse.

Sådan kan du finansiere dine forbedringer

Det er altid en god idé at fokusere på at minimere de faste omkostninger. Eksempelvis a-kassemedlemskabet, hvor der kan spares en del ved at vælge den billigste a-kasse. Tjek evt. portalen https://a-kasse-guiden.dk/, som giver et godt overblik over priserne på de enkelte a-kasser.
Men besparelser alene er sjældent nok. Har du behov for at finansiere dine forbedringer af sommerhuset, er der masser af låneudbydere at vælge imellem. En af disse er Bank Norwegian, hvor du hurtigt og nemt kan optage lånet online. Det eneste du skal gøre er at ansøge om lånet online, så har du svar i løbet kort tid og efter få bank dage står penge på din konto!