Sådan Holder du Luksus Ferie med Minimalt Budget

Alle fortjener en god ferie en gang imellem, og der må gerne være noget luksus over den. Det kan faktisk lade sig gøre på et lille budget: du skal bare hurtigt lån penge så snart du falder over det gode tilbud, og så komme afsted. Det lyder måske overvældende eller underligt, men læser du videre, så vil du kunne se hvorfor det giver mening.

Når man har slidt og slæbt på arbejdet, og i hjemmet, i flere måneder, så har man ligesom brug for at blive ladet op, og blive mindet om alle de gode ting der er her i livet. Der er en grund til at vi arbejder: idéen burde jo være, at vi tjener penge, som vi senere kan bruge til at nyde livet. Eftersom alt andet her i livet også koster penge, så kan det dog virke svært virkeligt at nyde livet, når der er ferie.

Mange danske familier ender derfor desværre bare med at bruge deres ferie på at slappe af foran fjernsynet, eller måske tage på en hurtig telttur på en campingplads om sommeren. Det er ikke særligt fyldestgørende, og det arbejdende folk fortjener mere. Denne artikel indeholder derfor et par tips og tricks som gør, at du kan holde luksus ferie med et minimalt budget.

sauna

Først og fremmest så skal du kraftigt overveje at holde din ferie i et sommerhus i Danmark. Det er altid betydeligt billigere at holde ferie her i landet, end at skulle købe flybilletter med videre til et fremmed land. Sommerhuse er samtidig geniale, fordi de giver langt mere plads og frihed end et hotelværelse, og faktisk ofte er billigere. Du får helt sikkert mere for pengene med et sommerhus, end du ville gøre ved at leje overnatninger på et ressort i Spanien. Lejer du direkte hos husejeren, så er der selvfølgeligt endnu flere penge at spare.

Men hvis du virkeligt vil have luksus for pengene, så lad være med at booke noget. Vent i stedet til sidste øjeblik, og ring så rundt til de forskellige sommerhusejere og hør, om de har nogen afbud. Det er penge ud af vinduet for en sommerhusejer at modtage et afbud i sidste øjeblik, og derfor er de ofte villige til at leje det ud til dig til en virkelig god pris, hvis du kan slå til med det samme. Pengene skal ofte falde med det samme, hvilket kan være svært med så kort varsel: men det er her, hvor det hurtige lån kommer ind i billedet. Tag et lån, betal indskuddet, og dæk så lånet så hurtigt du kan. Besparelsen på sommerhuset vil mere end tjene renter og gebyrer hjem i de fleste tilfælde.

Op mod ferien kan du selvfølgeligt også gøre noget for, at have flere penge at gøre med. Skal du købe en ny bil, så sørg for at du tager det bedste billån 2020: jo bedre et lån du har til bilen, jo flere penge har du at bruge til ferien. Med bare en smule fornuft og vilje til at kigge efter de gode tilbud, så kan man få en rigtig god ferie, selv på et stramt budget.