Tag måltidskassen med på ferie

Måltidskasse

Flere og flere danskere har fået øjnene op for måltidskassen. Den nemme løsning, som sparer meget tid i hverdagen ved at minimere antallet af ture i supermarkedet og gør tilberedningen af aftensmaden til en leg.

De fleste kan nok nikke genkendende til spørgsmålet ”Hvad skal vi have til aften ? ”. Ofte er svaret det samme, da man nemt kommer til at køre i ring og tilbereder og serverer de samme retter om og om igen. Det bliver nemt både kedeligt og trivielt, så her kommer måltidskasserne virkelig til sin ret.

Måltidskassen leveres med friske råvarer direkte til din hoveddør med præcis den mængde råvarer, som der kræves til at tilberede maden. Hverken mere eller mindre. Så madspildet er minimalt.

De fleste udbydere af måltidskasser er ret fleksible og gør det muligt at tilpasse leveringsservicen efter behov, således at man kun får leveret mad til de ugedage, hvor man har brug for det. Og har man brug for at sætte ordningen på pause, er det heller ikke noget problem. Så det er helt normalt at sætte leveringen på pause, når familien drager på sommerferie i sommerhuset.

Men hvorfor tager man egentlig ikke bare måltidskassen med i sommerhuset? De fleste udbydere har landsdækkende levering, så det bør ikke være noget problem at melde ”flytning” - ligesom man også gør med avisabonnementet.

Med måltidskassen tilgængelig i ferien, så frigør man mere tid, som så i stedet kan bruges til at hygge sammen med familien i stedet for at bruge tiden på indkøb og madlavning. Når det virker i hverdagen, så virker det sandsynligvis også i ferien, med præcis de samme fordele.

Et overblik over hvad de forskellige udbydere af måltidskasser kan tilbyde, kan man bl.a. finde på hjemmesiden https://godappetit.dk/ , hvor der er samlet et overblik over de mange muligheder.