Sommerhuslejer.dk - Annonceringsplatform for privat sommerhusudlejning

Sommerhuslejer.dk præsenterer på dette website og de følgende mange sider ca 150 danske sommerhuse jævnt fordelt over hele Danmark. Idégrundlaget er at være en portal for privat leje af sommerhuse i Danmark.

Vores koncept er enkelt, og giver dig som lejer mulighed for at komme i kontakt med ejeren af sommerhuset og direkte forespørge enten via telefon eller mail om muligheden for at leje sommerhuset i en ønsket periode.

Sommerhuslejer.dk optræder udelukkende i en “formidlende rolle” og muliggør via dette website kontakten mellem en sommerhusudlejer og en mulig lejer.

Det er suværent sommerhusudlejeren og lejeren, som indgår en aftale om leje af et sommerhus i en aftalt periode, herunder afregning af lejepris samt forbrug mv.

Samtlige data-oplysninger om sommerhusene på dette website er afgivet og godkendt af sommerhusejeren, og vi tager i den forbindelse forbehold for fejl mv. på dette website. Alle priser er excl. forbrug og eventuelt beløb til slutrengøring. Forbehold for fejl i angivne priser samt prisændringer. Alle priser er i danske kroner (DKK).

Priserne for forbrug og eventuelt rengøring aftales og afregnes mellem dig som lejer og sommerhusejeren.

Sommerhuslejer.dk fraskriver sig derfor ethvert ansvar, hvis uenigheder opstår mellem sommerhusejer og lejer.

Med mindre andet er aftalt med sommerhusejeren, skal lejeren selv medbringe: Sengelinned, lagner, dynebetræk og hovedpudebetræk, viskestykker, karklude, opvaskemiddel, håndklæder, toilet- og rengøringsartikler, toiletpapir og køkkenruller.

Vi ønsker dig god fornøjelse med at planlægge Jeres næste ferie og takker for din udviste interesse.
Sommerhuslejer.dk er en service leveret af:

Sommerhusportalen ApS
Skovbakken 2
DK-8740 Brædstrup

E-mail: mail @ sommerhuslejer.dk