Dette skal du investere i til din feriebolig

Hvad end du bruger din feriebolig privat, eller du lejer den ud, så er der en række ting, som kan være meget fornuftige at investere i. Med lidt ekstra investeringer i din bolig kommer den hurtigt til at fremstå meget mere attraktiv, og dermed kan du også tage en højere pris i tilfælde af, at du ønsker at udleje eller sælge.

Men hvad er det for nogle investeringer, der kan gøre din feriebolig mere attraktiv både for dig, lejer og en eventuel køber? Det har vi undersøgt og kogt sammen til en kort liste, som du kan læse nedenfor.

Køb en vaskemaskine til din feriebolig

Når man er i sommerhus eller på anden vis er på ferie, så kommer der automatisk en del vasketøj. Derhjemme kan man bare smide det i vaskemaskinen eller tage noget nyt fra skabet, men når man er på ferie, bliver det hele en smule mere kompliceret.

Når man ikke har hele sit klædeskab med sig, kan man nemlig godt få brug for at vaske tøj. Især fordi man er mere udenfor og derfor får mere beskidt tøj.

Derfor kan det være en fantastisk idé at investere i en vaskemaskine til din feriebolig. Du og din familie vil med garanti selv nyde godt af den, når I er afsted, og hvis I har lejere på besøg, vil de uden tvivl også se det som en attraktiv tilføjelse.

Nuvel, en vaskemaskine er ikke billig, men du kan købe en vaskemaskine på faktura, og dermed får du mulighed for at betale den af over tid.

Brætspil på flere sprog i ferieboligen

Brætspil i sommerhuset Hvis der er noget, som man ikke får gjort i hverdagen, så er det at spille brætspil. Til gengæld kan det være den absolut mest hyggelige aktivitet, når man er i sommerhus eller gæster en hyggelig feriebolig.

Det er bare ikke alle, der lige husker at tage bræt- og kortspil med sig, når de skynder sig ud af døren. Derfor kan det være en fantastisk idé at udstyre din feriebolig med lidt brætspil, og hvis du lejer den ud, så overvej at finde nogle brætspil på tysk, engelsk, svensk og norsk.

Det er en nem og billig måde, hvorpå du med en billig investering kan gøre din feriebolig mere hyggelig.

Installér en håndklædetørrer

Hvis din feriebolig ligger ud til stranden, så er der næsten garanti for, at du og dine gæster regelmæssigt benytter sig af håndklæder.

Derfor kan du med fordel overveje at installere en af disse håndklædetørrere med varme i. De koster lidt ekstra på forbrugsregnskabet, men til gengæld er det rigtig lækkert at have ved hånden, hvis man har brug for, at ens håndklæder skal tørre hurtigt.

Den billigere løsning er naturligvis at sætte et udendørs tørrestativ op, men hvis din feriebolig ligger i Danmark, er det som bekendt ikke altid, at man kan regne med vejret.

En tredje løsning er naturligvis at investere i en tørretumbler, hvilket kan give rigtig god mening, hvis du allerede har udstyret din feriebolig med en vaskemaskine. Det er dog en noget dyrere investering, men uden tvivl også en investering, der virkelig gør din feriebolig attraktiv.