Kontakt udlejer

Sommerhus 50 m. fra Vesterhavet og stor sauna med panoramavinduer.

Charmerende lille stråtækt sommerhus med fantastisk beliggenhed på stor naturgrund med lille fyrretræsskov, der giver læ for vestenvinden. Ligger tæt ved havet med udsigt til klitrække og direkte adgang til den skønneste strand. Derudover er der fri adgang til vores store luksus sauna. Vi har desuden et hus mere til max. 6 personer på grunden, som kan lejes selvstændigt eller sammen med dette, hvis man er en stor familie eller flere familier sammen.

Huset er fra 1968 og er bevaret i den gamle stil uden moderne faciliteter. Der er 2 værelser, et med dobbeltseng med opbevaringsskuffer og et med to enkeltsenge. Køkkenet har elkomfur, køle/fryseskab og mikroovn. I stuen er der brændeovn, farve-TV, parabol og chromecast og DVD-afspiller, samt en rigtig god internetforbindelse. Der er en ghettoblaster, men hvis man vil høre god musik, anbefales det at medbringe sin egen Bluetooth højtaler og bruge sin telefon. Badeværelset er stort og handicapvenligt med elradiator.

Sætter du pris på naturen og de smukke omgivelser frem for luksus er dette stedet for dig. Der er fred og stilhed, mange forskellige fugle, egern og harer og af og til kommer et rådyr forbi. Og vil du i havet, smutter du bare til stranden iført badetøj og med et håndklæde over skulderen.

Ophold i dette hus giver endvidere gratis adgang til stor svømmehal og badeland.


OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke