Kontakt udlejer

Stemningsfuld sommerhus på stor naturgrund

På en dejlig stor ugenert naturgrund ligger et rødt træhus. Huset er stemningsfuld og autentisk. Der er hvidmalede vægge, loft til kip og lyse trægulve. Huset er nyrenoveret med nyt køkken og nyt bad i 2019. Køkken ligger i åben forbindelse med stue. I havestuen kan naturen nydes indefra.
Fra stue er der dobbelt terrassedør ud til en stor sydvest vendt terrasse med flere lækroge. Nye senge fra 2023 i soveværelse.
Huset ligger på en stor naturgrund hvor der er udebruser og lille udekøkken. Desuden er der bålplads. Huset er velegnet til 4 personer, men kommer der overnattende gæster kan det dejlige lyse gæstehus benyttes.
Huset ligger i kanten af en stor fredet skov og klitplantage som fører til stranden Tæt på huset ligger der en legeplads. Der er desuden kort afstand (1km) til en lille hyggelig cafe og en campingplads med mulighed for at købe brød og diverse. I den nærliggende by (3 km) ligger der adskillige fødevarebutikker samt specialbutikker. Sommerhuset ligger 3 km fra badeland Landal Seawest.
Det er tilladt at have en mindre hund med. Grunden er indhegnet.
Sengelinned kan lejes


OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke