Kontakt udlejer

Idyllisk landsted midt på Bornholm ud til skoven

Idyllisk landsted midt på skønne Bornholm op mod skoven, nær Rø og Gudhjem med restauranter og cafeer, den smukke Døndalen med Danmarks eneste vandfald, Kunstmuseet og Helligdomsklipperne, et godt udgangspunkt for oplevelser.

Landstedet er hyggeligt og totalrenoveret i 2008, beliggende i rolige og naturskønne omgivelser op til Rø Plantage, på stor grund med udsigt til skov og mark og med rådyr i haven.

Hovedbygningen 160 m2 er i 2 etager og består i stueplan af entre med stor garderobe og trappe til 1.sal, giver adgang til stort badeværelse med toilet, bidet, kar, stor bruseniche, videre til stor stue med TV og brændeovn og direkte udgang til sydvendt have. Stuen fører til køkken/allrum med alt i udstyr og med udgang til øst/sydvendt terrasse. Bagindgang fører til entre og bryggers med vaskemaskine/tumbler og fryser, samt gæstetoilet, fra bryggers adgang til køkken/allrum.
På 1.sal er der 2 soveværelser med hver 2 box-madrasser og barneseng, samt 1 soveværelse med dobbeltseng og 2 enkelt box-madrasser.

Børnevenligt med legetøj inde og ude til mindre børn. I den lukkede hyggelige gårdsplads og på øst-sydvendt terrasse er havemøbler og grill. Ejendommen er renoveret allergivenligt, og vi forsøger at værne om parfume- og røgfrit miljø, derfor er sengelinned incl. i vores priser. Det er dog tilladt at medbringe husdyr mod tillæg, kun med adgang i underetagen, hvor der er klinkegulve med gulvvarme fra solvarme.

Der mulighed for at leje et Anneks, som udlejes ved Novasol. Annekset er indrettet til 4 personer, med entre, toilet/bad, stue med sovealkove, soveværelse og køkken.


OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke