Kontakt udlejer

Idyl i sandklitterne ved Grenaa Strand

Beliggenhed:
Med den mest fantastiske beliggenhed i 2. klitrække med udsigt over klitterne, Grenaa Strand og lystbådehavn finder man dette dejlige sommerhus, bygget i 2013.
Et hyggeligt arkitekttegnet sommerhus hus med en fantastisk beliggenhed, tæt på Grenaa Centrum, Kattegat-Centret i Grenaa, Grenaa Lystbådehavn med gode spisesteder, samt færgefart til både Anholt og Sverige. Desuden ca. 20 minutter til Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark, golfbaner og Ree Park.
Ca. 1 times kørsel til Randers Regnskov og Århus by.
I området er der også gode muligheder for fiskeri.

Udearealer:
Til sommerhuset hører en dejlig lukket vestvendt gårdhave med udekøkken, havemøbler og sofaarrangement hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes.
Mod øst hvor morgensolen kan nydes er der ligeledes terrasse med havemøbler. Der er til sommerhuset tilknyttet 3 parkeringspladser.

Sommerhuset:
Selve sommerhuset er udført i et plan i forskudte niveauer opført i pudsede vægge, egetræs vinduer og døre og tag med tagpap og zink.
Indvendig er gulve i betonfliser med gulvvarme, hvidpudsede vægge og hvidmalede listelofter.
Sommerhuset er disponeret entre i åben forbindelse med dejlig åbent køkken / alrum med spisepladser til 8 personer- køkkenet er håndbygget snedkerkøkken i egetræ og med corian bordplade i forlængelse af alrummet er der hyggelig sofagruppe med tv.
Fra køkken/ alrummet er der direkte adgang til karnap siddepladser og bord med kig ud over klitter og havet. Karnappen er opført i lækkert glasparti med foldedøre, så karnappen kan stå i åben forbindelse med terrassen mod øst.
Mellem karnap og køkken/alrum er der etableret hyggelig gennemgående pejs, så de lyse sommernætter kan nydes i pejsens skær.
Badeværelset tilgås ligeledes fra køkken/alrummet og fremstår ligeledes med gulvklinker med gulvvarme, lækker bruseniche og skabsplads.
Til sommerhuset er der 2 værelser med dobbeltseng med plads til 5 personer (det ene værelse har køjeseng) , samt anex i forbindelse med gårdhaven med plads til 2 personer.


OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke