Kontakt udlejer

Spændende fritidshus tæt ved vand og Mols Bjerge

120 m2 fritidshus beliggende i et lille gammelt samfund af sommerhuse i de rullende bakker i det østlige Jylland. Huset er et moderne fritidshus i træ bygget i 2004. Området er meget landligt og tilbyder lange vandreture på grusveje, gåture i skoven og ture til havet/stranden. Blot 200 meter fra huset kan børnene lege sikkert i et meget lavvandet hav, hvor de kan finde muslinger, småfisk og krabber. Badestrand med blåt flag er kun 2 km fra huset.

Området er meget roligt og velegnet for et afslappende ophold væk fra den pulserende hverdag. Du vil se mange vilde dyr som rådyr, harer, rovfugle og det helt almindelige udvalg. af heste, køer, får og geder.

Området er meget landligt og afsondret, men indenfor rækkevidde af både Århus (45 km) og af den nye nationalpark i Mols Bjerge (Mols Bjerge) (5 km). Navnet Mols Bjerge afspejler den generelle karakter af det danske: Hvad andre har, har vi (mindst) ligeså godt. Disse bjerge rækker mod den blå danske himmel og på de højeste toppe måler de omkring 150 meter over havets overflade.

I nærheden findes en sandstrand, en lille havn, en gammel borgruin, en røget fisk forretning, bakker for vandreture og en masse skove. Området er ideelt for cykling og for vandreture.

Århus er 45 minutter væk med bil. I Århus finder du alle de bekvemmeligheder af moderne liv som shopping, teatre, biografer, symfoni, opera. Også den nyeste og mest moderne Århus Museum for Moderne Kunst – Aros.OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke