Kontakt udlejer

Gå i et med naturen.

Gå i ét med naturen.
På Rømøs sydlige del i et naturskønt skovområde, hvor der er lys, luft, duften af fyrretræ og vild natur for hele familien, ligger dette fantastiske og unikke sommerhus.
Huset ligger i gå afstand til Vesterhavets kilometerlange kyststrækning, indkøbsmuligheder, som bager, købmand, og spisestederne i Havneby.
Huset er gennemrestaureret i 2022 og på 121 m2. med panorama vinduer i stue og køkken. Tre værelser med i alt plads til 6 voksne. To af værelserne med udsigt til den omkring liggende natur og Rømøs dyreliv. Huset indeholder endvidere 2 moderne badeværelser samt større entre. Huset har højt til loft og er meget lyst. Der er kælet for detaljerne, som f.eks. Alkove , køkken og badeværelserne .
Huset har gratis trådløs netværk med en opkobling på 30/30. ( medbring selv computer) Tv pakke med tyske og nordiske kanaler. Grunden er på 2500 m2 og har gode parkeringsmuligheder
Takket være øens storslåede natur, store vidder og en af Europas bredeste og fineste strande, er der altid plads til, at finde et roligt sted, som i kan nyde for jer selv. I området er der rig mulighed for aktive aktiviteter, såsom golf, ridning, vandsport, cykelsport, og mange andre forskellige aktiviteter.
Den op til 4 km brede Sønderstrand er legeplads for både børn og voksne. På stranden er der mulighed for at solbade, strandsejling, surfing, kite-buggies med mere.
Rømø giver - som et af få steder i Danmark - mulighed for at køre udstyret direkte ned på stranden.
Afstand til strand er 2,5 km.


OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke