Kontakt udlejer

Sommerhus idyl i Blokhus

Kun 800m fra Blokhus Strand ligger dette hyggelige sommerhus på 66 m2 (heraf 18 m2 på 1. sal).

Huset råder over 2 soveværelser, begge med dobbeltsenge samt et hyggeligt anneks med 2 sovepladser. Et af soveværelserne er åbent uden dør.

Glæd jer til at svinge benene op og slappe af i stuen, hvor brændeovnen luner og knitrer harmonisk. Køkkenet er lyst og funktionelt og råder over et hyggeligt spiseområde, hvor I kan nyde feriens måltider. I kan dog også tage maden med udendørs, hvis vejret er til dette. Her finder I også en grill - perfekt til lækre ferie måltider.

Fra stuen er der udgang til en stor træterrasse med flere hyggekroge og en græsplane, hvor I kan nyde solstrålernes varme efter et spil petanque eller div. andre spil, som er til rådighed. Om aftenen kan I hygge ved bålstedet med snobrød og god snak. Glæd jer også til at gøre brug af udebruseren med varmt vand efter en tur ved stranden eller måske I bare trænger til at blive skyllet af i varmen.

Gennemgående har huset en charmerende indretning med træpaneler, der giver en hjertevarm og hyggelig stemning til jeres ferie.

Fra huset er der kort afstand til både Hune og Blokhus byliv, hvor I let kan få klaret indkøb og samtidigt møder I her gode udflugtsmulighder såsom Museum for Papirkunst eller Blokhus Skulpturpark.


OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke