Besøg udlejers hjemmeside


Kontakt udlejer

Skønt beliggende sommerhus - 300m til strand

Balles Sommerhus ligger i sommerhusområdet Bøgebjerglund ved Faaborg.

Skønt beliggende sommerhus ligger yderst på en stor og børnevenlig hjørnegrund med flere hyggelige kroge, så der altid findes læ.
Den ugenerte grund grænser op mod en mark. Fra terrasserne og stuen er der panorama udsigt til det enestående fynske øhav med bl.a. sejlbåde og havkajak og tværs over til det romantiske købstad Faaborg.

Der er mulighed for at bade fra den fælles badebro eller at soppe og bade direkte fra stranden ved huset.

Huset har 3 dejlige terrasser med muligheder for sol, skygge eller overdækning - alle med nye, sorte havemøbler. Der findes parasol, grill og tørrestativ. Grunden er på 1400 m2 med træer, buske, stor græsplæne og sandkasse til børnene. Mod sydvest er der direkte udsigt over Øhavet til Bjørnø og Faaborg. Afstanden til stranden er blot 300m, hvor der er badestrand og badebro - og der er gode fiskemuligheder. På området ved stranden ved badebroerne, er der gynger, haveborde og en lille boldbane. I 2021 kommer der nye badebroer op.

Faaborg by og omegn byder velkommen med sine mange gode caféer, restauranter, museer og butikker. Området byder på en pragtfuld natur med slotte, herregårde, Svanninge Bakker -og Bjerge samt Øhavsstien. Hele sydfyn er fyldt med muligheder for jer.

Huset er lyst, hyggeligt og med velindrettet stue med nye møbler og lamper samt storslået udsigt. Nyrenoveret samtalekøkken med opvaskemaskine og alt service, potter og pander. Lille mellemgang med klinkegulv og plads til overtøj og fodtøj. Soveværelse med to senge (som kan sættes sammen til en dobbeltseng), køjerum med to køjer. Badeværelse med gulvvarme. Hertil privat anneks med 2 senge og egen indgang. Se listen med alle faciliteter nederst på siden.


OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke