Besøg udlejers hjemmeside


Kontakt udlejer

Plads til 28 gæster - 5 min fra Billund.

Sædvanligvis udlejes vores værelser enkeltvis, men her er det muligt at booke hele vores gæstebygning med alle faciliteter så I har alt for jer selv. Bemærk dog venligst at vi selv bor i ejendommens stuehus på samme adresse, samt at der ikke er adgang til vores private have.

6 værelser har plads til 4 personer, mens de to er dobbeltværelser. Skulle der være behov for yderliere er der masser af plads udenfor, hvor de yngre gæster evt. må slå lejr i telt.

Lækker spiselounge med 16 spiseplader i stueplan. Stort aktivitets-rum med pool, bordfodbold, dart, bar og Projektor til at se en film på i sækkestolene.
Stor solterasse med Spisepladser, solsenge og Gasgrill. Bålplads, Trampolin, lille boldbane, Labyrint, Vildmarksbad og MASSER af landlig idyl.

Køkkenet er et lille anretningskøkken med industriopvasker. Der er ikke ovn og udstyr til madlavning for mange personer. Nyd opholdet og benyt jer af de mange take-aways i Billund eller fyr op i grillen.

Der er tre fælles badeværelser.

Alt i alt de perfekte forhold til den store familietur til Billund, således der kan pustes ud efter LEGOLAND, Lalandia, Givskud Løvepark, WoW-Park eller de utallige andre oplevelser der ligger rundt om os.

Kan bookes for minimum 2 nætter.

Sengetøj og håndklæder kan lejer for 75kr/person.

Fester er tilladt er stedet er egnet til det, da vi ikke har naboer tæt på. Dette skal dog aftales fuldt ud på forhånd.

Yngre grupper skal betale et depositum på 200 EUR/person.OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke