Kontakt udlejer

Lækkert sommerhus til 8 personer på Rømø

På en stor naturgrund ikke langt fra den dejlige Sønderstrand ligger dette skønne sommerhus. Til huset hører en dejlig, ugeneret, delvist overdækket terrasse, som er omkranset af træer. Sommerhuset egner sig til 8 personer. Ferieboligen er på 121 m² og er bygget i 1971. Renoveret i 2004 og 2018.
Det er tilladt at medbringe 3 husdyr. Ferieboligen er udstyret med 1 energibesparende varmepumpe. Ferieboligen har vaskemaskine, tørretumbler og fryser med en kapacitet på 60 liter. Der er desuden brændeovn. Til de små er der 1 stk. barnestol. Ferieboligen er beliggende på en 2500 m² stor naturgrund. Der er 1000 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 2900 m. Der er en golfbane i en afstand af 275 m.
Til ferieboligen hører 15 m² åbent terrasseareal. Desuden er der 5 m² overdækket terrasse. Der er redskabsrum, gynge, sandkasse og legehus. Parkering ved ferieboligen. Der er i alt 4 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 4 sovepladser i dobbeltsenge. 4 sovepladser i enkeltsenge. Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 elkogeplader, bageovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Der er 2 badeværelser med gulvvarme og toiletter/brusere. I saunaen er der mulighed for afslapning. Der er mulighed for afslapning i indendørs spa til 2 personer. I ferieboligen er der 1 nyt TV med mange tyske kanaler. Derudover stereoanlæg, CD-afspiller og Nintendo Wii. Der er trådløst internet til rådighed. Der findes værdiboks i huset.
Bemærk: Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-.


Område



Pris / Kalender

Esc for at lukke