Kontakt udlejer

Sommerhus i Hovborg ferieby, med sauna

Skønt sommerhus liggende i Hovborg ferieby, som er et roligt sommerhusområde i Hovborg, med blot 300 meter til en af Hovborg feriebys legepladser. Sommerhuset har 2 soveværelser med dobbeltsenge, samt en hems som giver yderlig mulighed for overnattende.
På badeværelset er der vaskemaskine og tørretumbler som kan benyttes, samt der er etableret en sauna.
Køkkenet er fyldt udstyret med service, samt der er udstyr til at man selv nemt kan lave mad. Der er Køle-/fryseskab til at kunne opbevare madvarer og drikkevarer, samt der er en opvaskemaskine så man hurtigt kan komme igennem opvasken. Køkkenet har en halvmur mod stuen, så man fortsat kan være en del af fællesskabet selvom man styrer madlavningen.
I stuen er der et spisebord med stole til 6 personer, samt der er to sofaer ved TV’et. TV’et er uden kanaler, dog er den forbundet med en Chromecast, så man har nem mulighed for at stream film, serier eller musik fra sin telefon. Der er også brændeovn i stuen til at kunne give lidt ekstra varme i de koldere måneder eller blot for at skabe lidt ekstra hyggelig stemning de sene aftener. Man skal dog selv skaffe brænde.
Fra stuen kan man komme direkte ud på terrassen igennem terrassedøren, hvor der er placeret et bord og stole.
Der er Wifi i sommerhuset, som frit kan benyttes.

Skal der ske lidt ekstra, udover at nyde afslapningen i huset fællesareal, udeområde eller i saunaen, ligger sommerhuset centralt i Jylland, som giver gode muligheder for at både børnefamilien, parret eller vennefolken kan hoppe i bilen og tage turen til nogen af de mange aktiviteter, som ligger inden for en kort radius:
Put og Take = maks. 8 km
Fodboldgolf = maks. 8 km
Golf = maks. 12 km
Legohouse Billund = 23 km
Legoland Billund = 24 km
Lalandia Billund = 25 km
Kvie sø = 25 km
Legeborgen Varde = 35 km

Endvidere ligger der også flere større byer inden for en nær radius til at man kan begive sig ud på en shopppingtur:
Vejen = 27 km
Varde = 36 km
Esbjerg = 44 km
Vejle = 49 km
Kolding = 50 km


OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke