Besøg udlejers hjemmeside


Kontakt udlejer

Arrild-Ferieby - skønt sommerhus - billigt og smuk

Sommerhuset i Arrild-ferieby er bygget i 2001 og renoveret i 2013, hvor meget af inventaret er udskiftet. Det udlejes privat.
Er beliggende i et naturskønt område i Arrild ferieby, hvor der findes svømmehal, tennisbaner, Put and Take - fiskesø, og et supermarked der har åben alle ugens dage.
Der er kort afstand til smukke gamle byer som Tønder og Ribe, og desuden er der kun 30 km til den dejlige badestrand på Rømø. Legoland i Billund kan nås på 1 time. Der er gode fiskemuligheder i området, med mange Put and Take søer, åer, eller en tur i Lillebælt med fiskekutter.

Huset er på 75m2, beregnet til 6 personer og indeholder følgende:
Stue, køkken, badeværelse m/bruser, to soveværelser med dobbeltsenge og babyseng samt hems med to sovepladser.
Grunden er en naturgrund på 825 m2. Grunden er indhegnet.
Det er tilladt at medbringe husdyr.

Udstyr: Køle-fryseskab, elkomfur, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, Vaskemaskine, tørretumbler, Brændeovn, farve Tv (med bl.a. TV3), stereoanlæg, højstol til børn, Havemøbler, sandkasse og grill. Der er , varmepumpe, el-varme og naturligvis varmt og koldt vand.

Internet kan tilkøbes


Område

In der Nähe gibt es schöne alte Städte wie Tondern und Ribe oder der Badenstrand auf Römö. Legoland kann man in 1½ Stunden erreichen. Im Gebiet gibt es sehr gute Angelmöglichkeiten, sowohl in Bächen und Auen, in Put and Take Seen oder ein Ausflug im Lillebælt mit einem Fischerboot.


Pris / Kalender

Esc for at lukke