Kontakt udlejer

Lyst og rummeligt sommerhus på stor solrig grund

I det naturskønne område Udsholt Strand ligger dette store og velindrettede sommerhus, som indeholder alle moderne bekvemmeligheder.

Huset er lyst og rummeligt og indretningen er hyggelig og venlig. Huset er godt indrettet med stort åbent køkken/alrum med brændeovn, varmepumpe, internet og TV med CromeCast. Køkkenet har bl.a. keramisk kogeplade, mikrobølgeovn og opvaskemaskine.

Der er stor træterrasse omkring huset, hvoraf en del af terrassen er overdækket. Huset ligger tilbagetrukket på grunden, der er stor og meget solrig, så her er god mulighed at sidde på terrassen og nyde solen med et godt udsyn til haven.

Stranden og de skovskønne områder ved Rågeleje er lette at komme til på cykel eller til fods, og vil I besøge hyggelige byer som Gilleleje og Tisvildeleje, er de nemme at nå i bil, men også på cykel. Der er 4 gode cykler til rådighed.

Husets 3 soverum fordeles således:

Soveværelse 1: Elevations dobbeltseng med faste Tempur madrasser 180 cm - 2 person(er)
Soveværelse 2: Dobbeltseng 140 cm - 2 person(er)
Soveværelse 3: Dobbeltseng 130 cm - 1 person

Velkommen til dette lækre sommerhus, som fungerer godt. Jeg håber, at I vil passe godt på det, og derfor udlejes det ikke til festformål og ungdomsgrupper.


OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke