Kontakt udlejer

DEJLIGT SOMMERHUS, 85 kvm + 25 kvm lukket terrasse, 6 personer, ismaskine.nu med WIFI og Viasat.

FAST LAV PRIS HELE JULI & AUGUST .
KR. 4000 fra Lørdag til Lørdag inkl. El og Vand. Med WIFI og Viasat stor pakke
Grund 1230kvm på lukket vej.

Top vedligeholdt. Hus opført i 1980. Hus er beliggende i meget rolige omgivelser forenden af blind vej. Huset indeholder:
38kvm stue kombineret med åbent køkken (elkomfur, køleskab, dybfryser)( opvaskemaskine ) ( aircondition )
3 soverum (1Dobbelt) + (1Dobbelt) + (2Køje). WC m/Brusekabine.
Havestue, havemøbler, havegrill og 25 kvm dejlig lukket terrasse samt 30kvm terrasse.
Til huset hører i øvrigt: TV, Parabol, Dart, Mikroovn, Isterningsmaskine, Babyseng, Barnestol, Carport. Huset kan opvarmes med elvarme eller brændovn.
- AIRCONDITION / VARMEPUMPE - ISTERNINGMASKINE -
NU MED FRI WIFI -- OG VIASAT STORE TV PAKKE.
Huset har været udlejet gennem Dansommer i 10 år, men udlejes nu privat.
Grunden er helt lukket så hvis Hund med kan den ikke løbe ud.
Odsherred er familievenligt. Strandene langs Kattegat og Sejerø Bugt er absolut børnevenlige.
Danmarks bedste badestrand ligger i Odsherred, Gudmindrup Strand er netop blevet kåret til Danmarks bedste strand. Jyllands-Posten bad sine læsere om at bedømme de 211 Blå Flag strande i Danmark, og ikke mindre end 20.000 bud kom der fra læserne. Og Gudmindrup Strand kom ind på en klar førsteplads. Stranden udmærkede sig på alle de fire punkter strandene blev bedømt efter: Vandet/sandet, naturens skønhed, børnevenligheden samt strandens faciliteter i øvrigt. Et stort plus var også at kommunen hver morgen renser stranden for tang og affald.

Der er massere af cykelruter i området og de fleste er "familievenlige".

Sommerland Sjælland – 4 km syd for Nykøbing – byder på mere end 60 aktiviteter for hele familien: En hyggelig tur i kano, en vild tur i rutsjebanen eller en tur i vandlandet – her er noget for alle aldre og temperamenter.

Den hyggelige gamle by Nykøbing Sjælland med talrige indkøbsmuligheder og flere supermarkeder en hyggelig gågade med specialforretninger, små fortorvs-cafeer og gode restauranter.

I området finder man desuden også museer, små gallerier, kunsthåndværkere og Dragsholm Slot fra 1200-tallet, hvor det hvide spøgelse efter sigende skulle husere.

Odsherreds Zoo Dyrepark ved Asnæs er et hit hos de fleste børn. Her er små 600 dyr, fordelt på ca. 85 arter.

3 "put and take" søer gør det nemt for familien at få en god fiskeoplevelse – også selv om man er begynder. Kystfiskeri med gode fangstmuligheder af havørred og fladfisk fra stranden.

Golfbaner i Fårevejle kirkeby og Højby.

Ferie-perlen Rørvig, med færgeforbindelse til Hundested (50 km til København), har en idyllisk bykerne med gamle fiskerhuse og en hyggelig havn med røgeri.

En færgetur over Isefjorden eller til øerne Sejerø og Nekselø hører også med til de oplagte familieaktiviteter.

Sommeren igennem arrangeres der en række forskellige natur-aktiviteter for børn og forældre. Kontakt turistbureauerne, som gerne giver oplysninger om arrangementer for børn og familier.

Tag børnene med til en dansk bondegård med høns, grise og køer – eller oplev Dragsholm Slot med fangekælder og spøgelseshistorier. Nyd Danmarks mest børnevenlige strande – eller tag en hel dag i Sommerland Sjælland.

Odsherred byder på alt, hvad der hører til en spændende familie ferie, hvad enten du ønsker at slappe af eller være aktiv.
Området er et af Danmarks smukkeste ferieområder og er kendt for den smukke varierede natur og giver også rig mulighed for sport, lange spadsere-ture, ridning og meget mere.

http://www.lastminute-sommerhus.dkOmrådePris / Kalender

Esc for at lukke