Kontakt udlejer

125 m2 Sommerhus tæt på stranden - Sj. Odde

Dejligt nyere sommerhus 125 m2, huset er indrettet med 3 sove værelser 1 hems, stort alrum med åbent køkken. 2 bade og toilet rum. der er internet og satellit tv.
Huset ligge 300 m fra nærmeste strand. til huset er der en dejlig natur grund med gril og udvendig pejse område, som er godt gemt bag buske og træer - byder velkommen på en kuperet solrig grund

Huset ligger fredeligt og roligt tilbagetrukket fra vejen. Fra grunden er der kun få min. gang til det lækre badevand i både Kattegat og Sejerøbugten. Fra grunden er der en frisk cykeltur eller få min. i bil til den hyggelige Havneby, hvor der foruden en stor og velassorteret Superbrugs, og den nyåbnede Havnebyens kaffebar findes en hyggelig havn med flere gode spisesteder og populær fiskehandel. Skal der handles i gårdbutik kan vi anbefale et besøg på Lønnebjerg, der producere og sælger de flotte "Kastanielys" og andre lækre ting til sommerhuset eller Birkemosegård, der særligt er kendt som leverandør af de bedste økologiske grøntsager til bedre restauranter i København.


OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke