Kontakt udlejer

Skønt sommerhus Nyrup bugt. Odsherred. Fra 1940 kr

. Skønt charmerende renoveret børnevenligt træsommerhus, 1000 m til vand. 400 m til indkøb, 2000 m til restaurant og 4 km fra den hyggelige købstad Nykøbing Sj med gågade, butikker og gode spisesteder samt dejlig svømmehal/badeland med varmtvandsbassin til de små. Der er 7 km til Sommerland Sjælland og 18 km til Zoo. 7 km til charmerende Rørvig. København er kun 1 times kørsel væk.
Odsherred er et unikt område udvalgt til geopark, med fabelagtige børnevenlige strande, skove, natur hyggelige byer og et utal af aktiviteter for både børn og voksne. Sommerhuset er beliggende som andensidste hus på stille blind vej, i et ældre dejligt beplantet område, helt fredeligt og uden trafikstøj, 1000 m til vand og badebro i sæsonen. Der er en stor grund med masser af plads til leg, og bålplads. 2 terrasser, den ene terrasse er 35 m2 delvis overdækket med pavillon, havemøbler og gril, både gas og kul. Huset indeholder 2 store soverum med dobbeltseng, det ene med køjeseng tillige, (børn) ialt 6 (7) sovepladser. Stort køkkenalrum med opvaskemaskine og vaskemaskine, dejlig stue med udgang til terrasse. Her mulighed for ekstra opredning. Tv Cromecast og dvd. Internet.
Her er høj stol, weekendseng, babybadekar, puslebord, og klapvogn. Diverse spil både inde og ude. Gynger, sandkasse, trampolin og 5 cykler til rådighed.
I sommer perioden udebruser (koldt vand)


OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke