Kontakt udlejer

Ellinge Lyng

Dejligt sommerhus 95 m2 stort, beliggende Ellinge Lyng, Sejerøbugten, Vestsjælland. I gåafstand fra vandet !
Rigtig hyggeligt hus i lyse farver, udbygget til dobbelt størrelse i 2016. Opvarmning brændeovn samt klimaanlæg.

Køkkenet er et lækkert stort KVIK-køkken åbent til stuen, med masser af køkkenbordsplads.

Der er fri trådløst internet og Waoo tv/ fibernet.

Chromecast tilsluttet tv i stuen, så I kan streame jeres ynglingsprogrammer når det passer jer.

Huset består af: 3 rummelige værelser, 2 stuer hvoraf den ene stue er fjernsynsstue i forbindelse med åbent køkken, stue 2 er en stor lys spise/opholdsstue med flere vinduer fra gulv til loft.

Huset er super godt indrettet med soveværelset i den ene ende og de øvrige værelse i den anden ende af huset.
Mulighed for ekstra opredning i det ene værelse i form af weekendseng- står til rådighed.

Huset er til max. 7 personer, med tilhørende dyner og puder, vi sørger for viskestykker, klude, små håndklæder, opvasketabs, sulfo,m.m. så i ikke skal tænke på at medbringe dette.

Går man en tur eller cykler i området er der mange stier at cykle af vi har flere cykler deroppe som I er velkommen til at låne, der ligger også flere restaurenter i området, samt burgerhjørnet i gåafstand dem med kæmpeis og lækre burgere.

På vej til stranden findes indsøerne med rigt fugleliv et smukt landskab, inden man kommer til selve standen, dejlige solnedgange ved aftenstid kan nydes.

Huset har en god terrasse hvor halvdelen er overdækket og resten åben, vi har en gasgrill som man er velkommen til at benytte. Der er opsat et gyngestativ til små børn, samt en hjørnesofa lavet af paller hvor man kan nyde aftensolen.

Forgrunden er gjort vild med vilje, hvor der er små stier man kan færdes af.

Fugleliv og dyrelivet i øvrigt har en stor plads i vores hjerter derfor vil der hele året være foder til både fugle og rådyr, er man heldig kan man opleve et rådyr i haven når det flygtigt løber forbi vinduer og måske standser et øjeblik for at spise.
Vandet ligger ca.10 min. gang fra huset.

Seværdigheder: Asnæscentret er et besøg værd med de mange butikker og afslappende atmosfære.

Sommerland sjælland og Odsherred dyrezoo kan man også besøge under opholdet, der findes flere restaurenter, minigolf, samt goldbane.

Rørvig havn er fuld af liv og stemning, de har deres eget røgeri, og et stort udvalg af friskfangede fisk.

RENGØRING: Lejer skal selv stå for rengøringen.

RYGNING: Er desværre ikke tilladt, dog vil rygning kunne foregå udenfor på terrassen.

Husdyr: Er tilladt blot de er renlige.

Generelt om Sejerøbugten:

Nordvestsjælland og Sejerøbugten har en varieret kystlinie, mange fine sandstrande og et særpræget, kontrastfuldt og meget smukt landskab.
I området findes mange store flotte herregårde og i Kalundborg finder I den berømte Vor Frue Kirke med de enestående fem tårne.
Fra Havnsø går færger til de små øer Sejerø og Nekselø. Sejerø byder på skøn natur, gravhøje og en kirke med smukke kalkmalerier.
Nekselø har to afmærkede vandreruter, hvor I kan observere et enestående fugleliv, himmel, hav og grønne bakker.OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke