Besøg udlejers hjemmeside


Kontakt udlejer

Romantisk og ugenert i Rørvig

"Romantisk, traditionelt sommerhus i sortmalet træ nær en af de dejligste offentlige badestrande i Danmark (en 30 meter bred hvid sandstrand).

Vores lejere skrev i 2016:

Hyggeligt og enkelt sommerhus i bedste mormorstil
med romantisk anneks i dejlig lukket have,
tæt på Danmarks skønneste strand og den hyggelige havn i Rørvig.
Nina Sandig, lejer 2016

OBS: STOR RABAT VED 3 UGERS LEJE!

Huset er superenkelt og alt er småt, men det er rigtig hyggeligt indrettet, med gode møbler og kunst på væggene - et perfekt sted for en lille familie om sommeren.

Køkkenet er lille men velfungerende; der er Boss opvaskemaskine, Smeg gaskomfur m 3 alm. + 3000W stort blus og nyere køleskab med fryser, gode vinglas og andet udstyr.

Badeværelset har brusekabine, WC og nyere vaskemaskine.

Stuen er ca. 18 M2, meget hyggelig med brændeovn, husets bedste rum, hvor man også kan sove på en madrads.

Der er 4 indendørs sovepladser fordelt på to små soveværelser og 2 puritanske sovepladser i annekset (dobbeltseng).

Haven er ugenert med egen lille fodboldbane til børnene og 20 gode frugttræer og bærbuske m.m. I juli giver kirsebærtræerne ofte mange bær, og senere kan på gode´år høstes mange solbær, ribs og blåbær. Nye gode havemøbler købt 2012.

Sommerhuset er et af de ældste huse i området. Det blev malet i 2012. Det er totalt charmerende, men ikke luksuriøst på nogen måde.

Det tager 10 minutter at gå ned til stranden gennem en skøn offentlig plantage (fyr-skov). Der er rig mulighed for skovture i den omkringliggende troldeskov.

Området er et traditionelt sommerland fyldt med små cafeer, galerier og en hyggelig havn, med kafeer og isbod, hvor børn kan fiske krabber.

Den perfekte ramme for en afslappet ferie for 1-4 (6) personer.

Der er stor rabat på leje i en længere periode som en til 3 måneder (20-50%, forhandles fra gang til gang).
________________

OBS: Hvis I er til Sydsverige kan I også leje vores fine romantiske hus i Sverige fra år 1870, der kan anvendes af op til 6 personer. Det koster 3500 kr. pr uge. Ring 20666766 eller skriv til ventegodt@livskvalitet.org for et tilbud og link til billederOmrådePris / Kalender

Esc for at lukke