Besøg udlejers hjemmeside


Kontakt udlejer

Charmerende sommerhus ved Tidsvilde Hegn udlejes

Dejlig ny-renoveret sommerhus på 1800 m2 stor skovnaturgrund med masser af plads til leg for både børn og voksne. Huset er på 70 m2 med 2 værelser, heraf et med dobbeltseng og et med køjesenge, samt et stort indbydende anneks med dobbeltseng. Huset er lyst og hyggeligt indrettet og indbyder til såvel hygge ved Brændeovnen som aktiviteter i den store have - og her kan man virkelig nyde ferielivet i fred og ro.

Husets beliggenhed er mindre end 100 m fra det storslåede Tisvilde Hegn og Melby Overdrev. Skønne skovstier (~1.5km) fører ned til den 9km lange, hvide sandstrand, som er en af Nordsjællands absolutte bedste badestrande. Stranden ud for Tisvilde Hegn er den eneste lange kyststrækning i Nordsjælland uden sommerhuse.

Her kan man nyde den pragtfulde natur i skoven og ved stranden eller en cykeltur på nogen af Danmarks bedste mountainbike ruter. Der er under 2 km til en af Danmarks smukkeste golfbaner - Asserbo Golfklub.

Shopping muligheder findes i Frederiksværk, Liseleje eller Tisvildeleje hvor man kan nyde de hyggelige bymiljøer. En smuttur til Tivoli i København kan klares på under 50 minutter.

Udflugtsmål er indenfor en meget begrænset cykel/køreafstand, som f.eks. Fredensborg & Kronborg slot, Esrum Kloster, Sommerlandsjælland, eller unikke naturområder (Tibirke-bakker, Holløse Bredning) eller en tur med bådfarten på Danmarks største sø, Arresøen.OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke