Kontakt udlejer

Aktivitetshus til 16 personer for hele familien.

Fantastisk feriebolig med mulighed for masser af aktivitet med familie og venner.

Boligen er enestående ved at have en gymnastiksal, aktivitetsrum og hyggerum, og er derfor velegnet til leg og hygge i al slags vejr. Af mulige aktiviteter kan nævnes: fodbold, badminton, floorball, bordtennis, billiard, bordfodbold, airhockey, dart og spa. Der er gratis trådløs internet og mange fjernsynskanaler.

Ferieboligen ligger i Kielstrup tæt ved naturskønne områder ved Mariager Fjord og Kielstrup sø. Den har en have på 3000m med legeplads, trampolin og bålsted.

Indretning: Ialt 5 soverum:
1 sal: Værelse med dobbeltseng et åbent soverum med køjeseng og weekendseng til barn.
Stueetage: Værelse med 6 pladser: 3/4 køjeseng og hems. Passer til 6 børn eller 3-4 voksne. 2 værelser med dobbeltsenge heraf en med med juniorseng. Samt helt nyt lækkert soveværelse i kælder.
Desuden 2 køkkener, 2 badeværelser m/toilet samt yderligere 2 toiletter, hyggerum, fjernsynsstue, sal og kælder.

Gode muligheder i huset for familiesammenkomster, klubarrangementer, træningslejr og lign. Vi lejer IKKE ud til grupper af personer under 30 år, eller til ungdomsfester og lign.

Omgivelserne giver rig mulighed for vandre -og cykelture, og der er ikke langt til både gode fiske og bade steder. Desuden er der i området mange udflugtsmuligheder og turristattraktioner ex. Randers Regnskov, Djurs Sommerland, Den gamle by i Århus, Tivoli Friheden, Ålborg Zoo og Vikingeborgen Fyrkat.
I ferieboligen ligger brochurer til de forskellige attraktioner.

Boligen kan lejes både på ugebasis, og som weekend udlejning , som miniferie eller for en enkelt dag. Et weekendophold er fra torsdag/fredag til søndag. Mini ferie er fra torsdag til mandag eller mandag til fredag. Ring for tilbud til 29492594.OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke