Kontakt udlejer

8 +1 barneseng personers sommerhus,(gratis vandla

Superlækkert 9 personers sommerhus, alle moderne faciliteter, fri internet mv.(smart tv i stuen ... almindeligt i Køkken/alrum) beliggende i forbindelse med subtropisk badeland,vandrutsjebane (gratis), well-ness center m. diverser spa/sauna/dampbade fit-nes, bistro,restarant,aktvitetsrum for børn, og meget andet....(man betaler særskilt for adgang til well-ness centret)badeland incl i lejen..... se muligheder på (www.enjoyresorts.dk).. god badestrand ca 2 km. (nybøl nord)


Huset ligger helt specielt dejligt med terassen/balkon mod syd/vest, perfekt til at nyde solen om eftermiddagen, om formiddagen står solen mod terassen foran huset. Huset ligger op med skoven, hvor der er et rigt dyreliv (egern, rådyr, mv. er man heldig kan man se egerne lege i træerne lige uden for vinduerne mod skoven. Huset er indrettet i 2 etager køkken + 2 værelser, badeværelse med spa/sauna. i stuen. På 1 sal stue + altan + 2 værelser + badeværelse med vaskemaskine+tørretumbler


Der er kun få minutters kørsel til den Tyske grænse .. gåafstand til Gråsten slot, med den flotte slotshave, søen med det rige fugleliv, Kun få min. gang til havnen,Flensborg fjord, stranden, og den flotte natur. Et ferieparadis der tilfredsstiller mange forskellige interesser.

en perle for naturelskere... en oplevelser for well-ness fanatikere/GOLFINTUIASTER (BENNIKSGAARD GOLFCENTER !!!!!!! For lystfiskere er der kun få minutters gang til Flensborg fjord, hvor der er rige fiskemuligheder.

FOR BØRN UDENDØRS HOPPEPUDE SAMT LEGEPLADS, INCL STORT GRØNT OMRÅDE HVOR DER KAN LAVES MANGE FORSKELLIGE AKTIVITETER.

INGEN UDLEJNING TIL UNGDOMSGRUPPER.

Giv evt tilbud på de oplyste priser (telefon 202 554 48)PS. husdyr/rygning ikke tilladt!!!!!!!... udlejnings kalender ikke opdateret!


OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke