Besøg udlejers hjemmeside


Kontakt udlejer

Første parket til Ørkenen (Anholt)

(SE PRISER OG LEDIGE PERIODER NEDERST PÅ SIDEN)

Der kan sove 11 gæster i huset i 4 rum. Dertil mulighed for weekend-seng til baby.

Ligger med direkte adgang (privat sti, 30 meter) til “Ørkenen” - et 16 km2 stort fredet naturområde (hedelandskab og skov) med mange spændende planter, fugle og dyr.

Huset er velindrettet med stort køkken-alrum-stue med spisebord, lænestole, afslapningsbriks, brændeovn og et veludstyret moderniseret køkken.

Den 60 m2 træterrasse er centrum for afslapning udendørs. 3200 m2 naturgrund.

En ideel base for at opleve Anholt og naturen både på ture i Ørkenen, langs strandene eller med hygge på terrassen eller foran brændeovnen.

...

Der kan sove 11 gæster i huset fordelt i 4 rum. Huset består egentligt af to huse, så hvis man er flere flere familier eller par, kan man således fordele sig i de to huse og få lidt privatliv hver især. Der kan sove 4 personer i det ene hus, og 7 personer i det andet:

Sommerhuset består af et hovedhus (50 m2) med køkken-alrum-stue i ét, et soveværelse med 2 enkelt-senge (nyere boks-madras-senge) samt en sovesofa/dobbeltseng i stuen til 2 personer (140 cm bred) samt wc/bad/brus. Dertil et anneks (20 m2) med 2 soveværelser med 2 enkelt senge i det ene værelse plus hems til 1 person plus ekstra opredning på gæsteseng og i det andet værelse 1 enkeltseng samt 2 køjesenge. Sommerhuset har således i alt 3 soveværelser og dertil sovesofaen i stuen, dvs. 11 sovepladser i alt (bestående af 5 enkeltsenge,, 1 dobbeltseng, 2 køjesenge, 1 hems og 1 gæsteseng). Hemsen er ikke egnet for gangbesværede og ældre mennesker. Sommerhuset har således i alt 11 sovepladser.

Med denne opdeling kan 2 familier på hhv. op til 4 og 7 medlemmer medlemmer holde ferie sammen og alligevel have udvidet privatliv, idet de to familier kan bo i hvert sit hus (hhv. hovedhus og anneks), da der er plads til 4 sovende i det ene hus og 6 sovende i det andet, 11 sovende i alt.
Eller 4 par kan få privatliv i hver sit soveværelse.
(I kan også vælge andre fordelinger af sovepladserne - det bestemmer I selv :-)

Der er dyner og puder til alle, de fleste dyner er dun-dyner.

Huset ligger i et fredet område og gemmer sig ugeneret og diskret i mellem træerne, men ligger alligevel direkte i naturen og med direkte adgang til det 16 km2 store fredede naturområde Ørkenen.

Huset er omgivet af smuk natur og ligger i et fredet og uforstyrret område. Huset ligger på en 3.200 m2 naturgrund og ugenert i forhold til naboer. Området er naturrigt, tyst og roligt, og du vil kun blive forstyrret af vinden i træerne. 30 meter væk ligger det store dejlige naturområde Ørkenen.

Nyd solen på den store 60+ m2 ugenerte træterrasse - solen på Anholt varmer dejligt, og øen er et af de steder i Danmark med flest solskinstimer. Og huset har mange havemøbler, flere terrasseborde, stole til dem alle, drømmesenge og havelænestole til udelivet.

Eller gå til stranden: Anholts strande er kendt for deres renhed, hvide sand og gode plads - her finder du ikke overfyldte strande. Mange yndere af sol og vand rejser langt for netop Anholts strande pga. deres renhed og fredfyldthed.

Gå tur i Ørkenen, et 16 km2 stort fredet naturområde (hede og skov), helt uden beboelse eller andet byggeri, en af Anholts helt store attraktioner. Her finder du et helt specielt landskab, hvor du kan gå på opdagelse og eventyr i en mennesketom natur - noget af det nærmeste vi kommer vildmark i Danmark.

Eller bliv hjemme og hyg dig i varmen fra brændeovnen (der er også elradiatorer overalt), i lænestolen eller på den store, hyggelige briks, hvor du slet ikke kan undgå at slappe af. Læs evt. nogle af husets mange bøger, børnebøger eller tegneserier. Eller spil brætspil.

Eller brug det veludstyrede og moderniserede køkken til at tilberede lækre middage for dine kære, måske af nogle af de lækre friske fisk, taskekrabber eller jomfruhummere fra Kattegat, som landes på Anholt. Farvandet omkring Anholt er kendt for sine jomfruhummere af høj kvalitet. Eller gå ud og spis på en af Anholts spisesteder, hvor der er stemning og god mad (sommersæson). Nærmeste restaurant ("Ved Vejen") og Anholt Kro ligger bare 800 meter fra sommerhuset. .

Kom helt ned i gear og stress af i denne hyggelige, bekvemme og velholdte base for dit balsamerende Anholt-ophold. Hør stilheden og mærk hvordan pulsen falder, roen indfinder sig og afslapning indtræffer.

...

Sengelinned kan lejes. Kontakt mig for detaljer.

Weekend-seng til baby kan lejes. Kontakt mig for detaljer.

Der er 6 voksencykler og 1 barnecykel og en cykelvogn ved sommerhuset, som kan lejes seperat. Kontakt mig for detaljer om cykelleje. Anholts veje egner sig godt til cykelture - biltrafikken er meget meget sparsom.

Slutrengøring kan tilkøbes på forhånd (senest 2 uger inden ankomst). Kontakt mig for detaljer. Eller gør selv rent og spar rengøringsgebyret. Slutrengøring er således IKKE obligatorisk.

Der er dyner og puder til alle personer i sommerhuset (plus ekstra dyner og puder). De fleste dyner er dun-dyner.

...


Yderligere beskrivelser af sommerhuset:

Huset ligger med direkte adgang til Ørkenen - 16 km2 stort fredet naturområde - en lavhede med spændende urter, planter og fugle.

3200 m2 stor naturgrund.

55 m2 hovedhus og 20 m2 anneks.

Stor ugenert 60+ m2 træterrasse. Terrassevarmer og varmeblæsere til de kølige sommeraftener.

11 sovepladser fordelt i 4 rum.

Nyere boksmadras-senge i hovedsoveværelset (fire år gamle). De fleste dyner er dun-dyner.

Stor køkken-alrum-stue med brændeovn, lænestole og stor afslapningsbriks. Barnestol. Varmeblæser.

Veludstyret moderniseret køkken fra midten af 00’erne: masser af basis for bagning, madlavning og tilberedning af Kattegats lækre fisk.

Køkken med: Keramisk elkomfur. Varmluftsovn. Microovn. Kombiovn. Elkedel. Kaffemaskine. Brødrister. Stavblender. Elpisker. Køleskab med frostboks. DAB-radio. Barnestol.

Mange bøger i husbiblioteket. Inkl børnebøger og tegneserier.

Brætspil og puslespil.

Lækkert lysindfald fra velux-vinduer.

En lækker base for at nyde Anholts natur, Ørkenen og de lækre badestrande eller bare hjemlig hygge på terrassen eller foran brændeovnen.

Mange havemøbler, flere terrasseborde, stole til dem alle, drømmesenge, havelænestole. Koldlufts-blæser til de hede dage.

Badeværelse med wc og brus. Hårtørrer. Strygejern.

...

Alle afstande på Anholt er små, så selvom sommerhuset ligger for sig selv godt gemt mellem træerne og midt i naturen, er du alligevel tæt på både strande, indkøbsmuligheder og restauranter. For eksempel er der kun 1 km til indkøb (Brugsen), 1,1 km til restaurant (Anholt Kro og restaurant "Ved Vejen") og 1,8 km til stranden ("Nordstrand").

Rejse til og fra Anholt sker med færge fra Grenå (anholtfergen.dk) eller med fly fra Roskilde (aircat.dk). Eller i egen båd.

Man kan gå fra havnen til sommerhuset (ca 3 km) eller tage en taxi (ca 80 kr/person). Taxi holder som regel ved færgen ved færgeankomst. Ellers bestilles den på forhånd.

Man kan kun vanskeligt få sin bil med færgen til Anholt. Men det betyder så også det heldige, at Anholt er næsten bilfri og næsten fri for motoriseret trafik - her hersker fred og ro.

På Anholt er afstandene små, så du kan gå til det meste. Men cykler er nyttige og en hyggelig måde at opleve øen på i roligt tempo. Ved sommerhuset kan du leje op til 6 cykler lige ved huset (0 meter væk). Anholts veje egner sig godt til cykelture - netop fordi biltrafikken er meget meget sparsom.

Der ud over er der en taxi-service på Anholt året rundt (tilkald på tlf), og der kan i sommerperioden lejes golf-biler, som man selv kan køre rundt på.

Der er ingen offentlig transport på Anholt.

...

Priser nedenfor gælder ved maks. 8 personer. Ved over 8 personer tillægges 750 kr. pr. ekstra person pr. uge (dog 1000 kr i juli).


OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke