Besøg udlejers hjemmeside


Kontakt udlejer

Husbåd BOIE

HEJ! og velkommen til din maritime pause, på vores "hyggelige" og lysfyldte husbåd "BOIE", i første række af Flensborg Fjord ved Østersøen. Ferie med en forskel!
Nyd din smukkeste tid på året med en 360° panoramaudsigt over Marina Minde havn ved porten til det danske sydhav i Egernsund, nær den tysk/danske grænse.

Ombord på vores flydende sommerhus, kommer du ikke til at mangle noget. Hverken under morgenmaden på den enorme tagterrasse (45m²) og udsigt over Østersøen med maritim flair, eller ved solnedgangen på terrassen (9m²), udfor opholdsområdet, i en hængekøje eller i træmøblerne.
Begge soveværelser er udstyret med mørklægningsgardiner og myggenet. Du vil også finde nok opbevaringsplads til din feriebagage. Vaskefaciliteter er tilgængelige i Minde Marina om sommeren.
Havnekiosken har friske rundstykker og et lille udvalg af dagligvarer. Du kan tilberede lækker mad i det meget veludstyrede tekøkken eller nyde det i restauranten "Værftet".

At opleve Marina Minde .... er lige så individuelt, som du kan lide det.
Jogging-, vandre- og cykelstier (f.eks. Nybøl-Nor Wanderweg eller Gendarmenpfad) kan findes lige uden for døren. Dagen kan også omfatte: svømning/badning, fiskeri, dykning, sejlads eller stand-up padling (kan fås gratis i husbåden). Der er også grill- og bålpladser, bordtennisborde, en smuk legeplads, bøger og spil til din rådighed om sommeren. Seværdigheder og indkøbsmuligheder kan nås i kort afstand. En tur til Vesterhavet er også mulig og værd at se for dig.
En cykel er gratis til rådighed for korte afstande.

Maritim time out ... på forreste række.

Kun produkter af naturlig oprindelse, som er 100 % biologisk nedbrydelige, bruges til at rengøre STERN husbådene.
Det gælder også alt, hvad du finder ombord: toiletpapir, køkkenrulle, ansigtsservietter, sæbe, opvaskemiddel, shampoo og brusegel!


OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke