Besøg udlejers hjemmeside


Kontakt udlejer

Husbåd BOIE

HEJ! og velkommen til din maritime pause, på vores "hyggelige" og lysfyldte husbåd "BOIE", i første række af Flensborg Fjord ved Østersøen. Ferie med en forskel!
Nyd din smukkeste tid på året med en 360° panoramaudsigt over Marina Minde havn ved porten til det danske sydhav i Egernsund, nær den tysk/danske grænse.

Ombord på vores flydende sommerhus, kommer du ikke til at mangle noget. Hverken under morgenmaden på den enorme tagterrasse (45m²) og udsigt over Østersøen med maritim flair, eller ved solnedgangen på terrassen (9m²), udfor opholdsområdet, i en hængekøje eller i træmøblerne.
Begge soveværelser er udstyret med mørklægningsgardiner og myggenet. Du vil også finde nok opbevaringsplads til din feriebagage. Vaskefaciliteter er tilgængelige i Minde Marina om sommeren.
Havnekiosken har friske rundstykker og et lille udvalg af dagligvarer. Du kan tilberede lækker mad i det meget veludstyrede tekøkken eller nyde det i restauranten "Værftet".

At opleve Marina Minde .... er lige så individuelt, som du kan lide det.
Jogging-, vandre- og cykelstier (f.eks. Nybøl-Nor Wanderweg eller Gendarmenpfad) kan findes lige uden for døren. Dagen kan også omfatte: svømning/badning, fiskeri, dykning, sejlads eller stand-up padling (kan fås gratis i husbåden). Der er også grill- og bålpladser, bordtennisborde, en smuk legeplads, bøger og spil til din rådighed om sommeren. Seværdigheder og indkøbsmuligheder kan nås i kort afstand. En tur til Vesterhavet er også mulig og værd at se for dig.

Maritim time out ... på forreste række.

Kun produkter af naturlig oprindelse, som er 100 % biologisk nedbrydelige, bruges til at rengøre STERN husbådene.
Det gælder også alt, hvad du finder ombord: toiletpapir, køkkenrulle, ansigtsservietter, sæbe, opvaskemiddel, shampoo og brusegel!


OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke