Besøg udlejers hjemmeside


Kontakt udlejer

Sebbersund - ugenert fjordudsigt, golf

Søger du at stresse helt af i fred og ro i naturomgivelser med udsigt udover det sædvanlige, er dette en lille perle for Jer. Forenden af lukket vej ligger dette hyggelige og helt ugenerte sommerhus, som byder på formidabel udsigt 180 gr. rundt mod Halkær Bredning. På grunden er der træer m. skygge, 3 terrasser. Huset er "et rigtigt sommerhus" fra 1952, men moderniseret over flere omgange senest forår 2022, og byder på køkken/allrum, stue, soveværelse, udestue ud mod Halkær Bredning, og renoveret badeværelse. Der er tillige et anneks m. 3 sovepladser. Anneks er i oktober opvarmet med fritstående olieradiator. Billederne viser en del af oplevelsen. Huset er renoveret med bla. er nyt køkken og nye vinduer. Billederne er fra september 21, og opdateres februar 2022. TVet har Chromecast, som kan benyttes med egen streamingstjeneste på egen mobil.

Der er gode gåture i hele området, og cykling omkring Halkær Bredning ad cykelsikre stier. Der kan bades i Halkær bredning. Kun 1 km. væk ligger Sebber Kloster Golfbane.

Bemærk, at Nibe, Løgstør og Aalborg ligger i kort køreafstand.

Vi har ladet græsset gro, og grunden er meget kuperet, så boldspil er ikke muligt - derfor har vi ikke afkrydset "børnevenligt".


OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke