Besøg udlejers hjemmeside


Kontakt udlejer

"Landstedet Louiselund" - 730 m2 stort sommerhus med 74 m2 stor swimmingpool, sauna og andre aktiviteter beliggende på Vestfyn nær Assens. Lejepris er incl. forbrug og rengøring

"Landstedet Louiselund" er beliggende på en 11000 m2 stor naturgrund tæt på den hyggelige havneby Assens og tæt på Aborg strand med gode bademuligheder og lystfiskeri.
Det 730 m2 store hus byder velkommen til rolige omgivelser , hygge og hjemlighed , stedet hvor man kan samles - venner og familie - til ferie eller weekend.
Nyd dit ophold i unikke omgivelser. Husets opholdsafdeling er særdeles smagfuldt og harmonisk indrettet .Den består af en stor ,herskabelig stue på 100 m2 med brændeovn og siddepladser til 20 personer .Dobbeltdøre åbner til havestuen/ legerummet, hvorfra i kan nyde udsynet over den milde natur.

Især blandt familiens børn er det populært at have eget badeland , så det absolutte højdepunkt er den 202 m2 store swimmingpoolafdeling, indrettet i græsk stil. Den enorme saltvandspool er på hele 74 m2 og suppleres med et 5- personers spabad og en sauna. Poolen er konstant opvarmet til 27-29 gr, så det er bare at få badetøjet på og I er klar til feriens første dukkert. Fra poolområdet er der adgang til et 65 m2 stort aktivitetsrum med billard,bord-tennis og bordfodbold samt hyggehjørne.

Soveafdelingen består af 9 værelser . 4 af værelserne er med dobbeltseng og øvrige værelser med enkeltsenge , sovesofa i havestuen.
Der forefindes 5 badeværelser , hvoraf det ene ligger i poolområdet.

Køkkenet er stort og veludstyret.

På den store grund er der rigelig plads til boldspil og forskellige aktiviteter og den store terrasse indbyder til afslapning .
For de vandreglade er der en dejlig gåtur langs kystvejen til Assens . Nyd udsigten til vandet på den ca 10 km lange rute tur/retur , måske med en hyggestund i Assens.

Oplevelser i nærheden :

Assens by,havn og marina.
Lille ø Torø med fiskerlejet Torøhuse.
Baagø - sejl med færgen fra Assens.
Strøjersamlingen.
Ernst`s samlinger
Danmarks Fuglezoo
Terrariet i Vissenbjerg.
Assens Miniby.
Hørvævsmuseet.
Skoda museum

OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke