Kontakt udlejer

Nyrenoveret sommerhus med 130 graders Havudsigt

Ønsker du ro, Havudsigt og et lækkert sommerhus.
Velholdt sommerhus i Faldsled med en enestående Panorama udsigt over havet samt kuperet terræn, mark og skov. Udsigt til hav meget bedre end på billeder.
I kort afstand findes den hyggelige lille landsby Faldsled med bl. a. lystbådehavn og hvor den kendte Faldsled Kro har til huse.
Der er kort afstand til indkøb i Millinge eller i Horne. Afstanden til de naturskønne omgivelser i Svanninge Bakker eller Golfbane forefindes ligeledes indenfor kort afstand.
Den sydfynske perle Faaborg med mange indkøbsmuligheder, havn med afgange til de mange hyggelige sydfynske øer, ligger kun 5 km væk. Øer som Lyø, Avernakø, Ærø og Bjarnø er kun en kort sejltur fra Faaborg havn. Vil man til Tyskland og handle ind, kan man tage færgen Bøjden til Fynshavn på Als tæt på den tyske grænse. 180kr retur med bil på de billige afgange.
Det hyggelige og velindrettede sommerhus fremstår i særdeles velholdt stand og indeholder:
Entre, lækkert badeværelse med brus og vaskemaskine og tørretumler i en, 2 soveværelser, sommerhusets hjerte udgøres af det pragtfulde hyggelige køkken alrum stue miljø med brændeovn og den skønneste udsigt til havet- fra opholdsstuen er der udgang til dejlig solrig træterrasse og haven. Der er fibernet højhastighed internet samt viaplay. Af hensyn til energiomkostningerne, er der installeret luft/luft varmepumpe i huset, der nedsætter energiforbruget betydeligt. Udlejes ikke til ungdomsgrupper. Hele haven er helt indhegnet.

Afstand til:
Strand 450m
Faldsled 2500m
Svanninge bakker 3 km
Horne rundkirke 5 km
Faaborg 5 km
Bøjden 10 km
Egeskov slot 25km
Assens 30 km
Svendborg 35km
Odense 35 km

Vær opmærksom på at vi ingen tv abonnement har, men tilgengæld er det et smart tv, med masser af apps som DRTV, Netflix osv, så i kan bruge jeres egen stremming tjenester. Der er højhastigheds fiber internet i huset.

For nærmere info ring 24597658OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke