Besøg udlejers hjemmeside


Kontakt udlejer

Ferie & kursus midt i Danmark

Nyistandsat & rummelig ejendom centralt placeret i landlige omgivelser, kun 5 km fra Odense centrum. Perfekte tilkørselsforhold med kun 1 km fra ring 3. Ideelt til medarbejdere der skal udstationeres i en periode, til livsfester, storfamilien eller kursusudbydere. Den store sal har en fantastisk akustik og atmosfære og er perfekt som rammen om 40-100 personer til fest eller kursus.

I hovedbygningen er der syv værelser som kan rumme op til 13 personer. Vi har desuden en sovesal med yderligere 5 sengepladser samt 2 eksterne værelser med plads til 4. I alt plads til 24 overnattende gæster.

Det støre køkken med to køleskaber og mange vaske gør det nemt for større grupper af lave mad og få hverdagen til at fungere. Der er TV, bordtennis og bordfodbold og en dejlig terasse til at grille og hygge sig på. Under halvtaget på terassen kan man lave et rygehjørne vil det er aktuelt.

For de som ønsker at bruge Avalonhuset til rekreation har vi en dejlig 250 m2 terasse, delvist overdækket hvor man kan grille og spille kæmpeskak. Indenfor er der bordfodbold og bordtennis og udenfor store arealer til at spille bold og gå på opdagelse.

Virksomheder som har brug for en base til at udstationere medarbejdere for en periode kan drage nytte af den centrale placering samt velfungerende vaske og tørrefaciliteter.

Prisen er for 7 værelser og 13 senge. Mulighed for tilkøb af yderligere sengepladser.


OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke