Besøg udlejers hjemmeside


Kontakt udlejer

Stort sommerhus på Strynø i Det Sydfynske Øhav

Har du endnu ikke besøgt Strynø i Det Sydfynske Øhav? – så har du muligheden for en ferie i vores store sommerhus på øen.

Vi lejer nemlig Sønderly ud efter konceptet ”stort sommerhus”.
Huset er beliggende på øens sydlige ende, og har plads op til 24 personer, men har også tidligere været benyttet af grupper på 10 mennesker.

Værelsesgangen er indrettet med 8 dobbeltværelser samt 2 værelser med 2 enkeltsenge og køjeseng (således 4 sovepladser i hvert af disse værelser). Hertil hører 3 baderum og 2 toiletter.

I opholdsstuen er der indrettet med borde og stole samt en hyggelig sofagruppe. Der er fjernsyn og DVD samt område med poolbord og spil.

I forlængelse af opholdsstuen findes køkkenet, og dette er fuldt udstyret med service samt opvaskemaskine, komfur, mikrobølgeovn, køleskab og fryseboks.

Der er udgang til en hyggelig gårdhave, hvor der findes borde, stole og parasoller. I tillæg findes stort og lukket grønt område, der gør sig til både rundbold, petanque eller bare ren afslapning.

På øen opleves den skønne natur med gåtur i den hyggelige by og besøg hos den lokale købmand samt de ydre veje, der alle ender med smuk udsigt over vandet og stenkast i strandkanten.

Der er mulighed for at leje huset som miniferie med 2 overnatninger eller flere, og ankomstdag er fleksibelt og op til dig.


Husdyr er ikke tilladt.

En weekend eller miniferie koster - uanset sæson - 8500,00 kroner ekskl. forbrug.

Kontakt os for yderligere information – ring 62 51 53 03 eller 51 50 55 58 og hør nærmere, eller skriv en mail til soenderly@outlook.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig.


OmrådePris / Kalender

Esc for at lukke