Esc for at lukke
Nordjylland Vestjylland Østjylland & Als Fyn & Langeland Sjælland & Falster Danske Øer Danske Øer Danske Øer

 

VÆLG OMRÅDE :

Nordjylland
Vestjylland
Østjylland & Als
Fyn & Langeland
Sjælland & Falster
Danske øer

UdlandFandt du ikke hvad du søgte efter, så søg her blandt mere en 21.000 sommerhuse

Tilmeld dit sommerhus

Ellinge Lyng fra 2.500,- pr uge
Kontakt udlejer

Dejligt sommerhus nu 100m2 stort, beliggende Ellinge Lyng, Sejerøbugten, Vestsjælland. Ikke langt fra dejlige Sommerland Sjælland!
Rigtig hyggeligt hus i lyse farver, netop udbygget til dobbelt størrelse. Pejs i stuen og åbent køkken.

Køkkenet er et lækkert stort kvikkøkken med masser af køkkenbords plads, med nyt gulv i hele køkken/stuen og nymalet loft/vægge, det hele fremstår meget lækkert og funktionelt.

Der er fri trådløst internet i huset.!

Indeholder: 3 rummelige værelser, 2 stuer hvoraf den ene stue er fjernsynsstue i forb. med åbent køkken, stue 2 er en stor lys nybygget spise/opholdsstue med vinduer fra gulv til loft. Huset er super godt indrettet med forældre-soveværelset i den ene ende og børneværelserne i den anden ende af huset med udgang til den nybyggede stue. Mulighed for ekstraopredning i det ene værelse hvor en komfortabel weekendseng- med en behagelig madras står til rådighed. Huset er til max. 7 personer, med tilhørende dyner og puder, vi sørger for viskestykker, klude, små håndklæder, opvasketabs, sulfo,krydderier, så i ikke skal tænke på at medbringe dette.

Går man en tur eller cykler i området er der mange stier at cykle af ( 4 cykler til fri afbenyttelse i skuret) , der ligger også flere restaurenter i området, samt burgerhjørnet i gåafstand dem med kæmpeis og lækre burgere :-)

Langs stranden er der områder med klitroser, og hede og eng-agtigt landskab, indsøerne hvor der er et rigt fugleliv, inden man kommer til selve standen, smuk natur med dejlige solnedgange ved aftenstid. Huset har en god teresse med læ og stor muret grill, hvor halvdelen er overdækket og resten åben, man har morgensolen samt solen det meste af eftermiddagen.

der er en gynge hængt i fyrtræe, og der er også bålplads hvor man kan lave snobrød.

Vandet ligger ca.10 min. gang fra huset.

Asnæscentret er også et besøg værd med de mange butikker og afslappende atmosfære. Sommerland sjælland ligger 10 min. Kørsel og Odsherred dyrezoo ligger ca. 5 min kørsel derfra som er en seværdighed værd.

RENGØRING: Lejer skal selv stå for rengøringen, dog kan rengøring tilkøbes for kr. 300,- ved forudgående aftale og separat betaling. Hvis man medbringer husdyr vil prisen for tilkøb af rengøring dog være 500,- kr.
RYGNING: Er desværre ikke tilladt, dog vil rygning kunne foregå udenfor på terrassen.

Generelt om Sejerøbugten:

Nordvestsjælland og Sejerøbugten har en varieret kystlinie, mange fine sandstrande og et særpræget, kontrastfuldt og meget smukt landskab.
I området findes mange store flotte herregårde og i Kalundborg finder I den berømte Vor Frue Kirke med de enestående fem tårne.
Hele familien vil elske en tur i Sommerland Sjælland med både miniland, actionland og vandland.
Fra Havnsø går færger til de små øer Sejerø og Nekselø. Sejerø byder på skøn natur, gravhøje og en kirke med smukke kalkmalerier.
Nekselø har to afmærkede vandreruter, hvor I kan observere et enestående fugleliv, himmel, hav og grønne bakker.

 

Der er obligatorisk rengøring af lejer. Og dermed ikke mulighed for at tilkøbe rengøring desværre.

Depositum opkræves for en sikkerheds skyld, hvis noget - mod forventning skulle blive ødelagt under opholdet, el og vand fratrækkes depositum inden returnering.

Kalender

 
Sted: Ellinge Lyng Swimmingpool Vaskemaskine Radio
Opført 1954 Spabad Tørretumbler CD
Hus m2 100 m2 Husdyr tilladt Opvaskemask. Havegrill
Grund m2 m2 Havudsigt Kaffemask. Havemøbler
Maks personer 7 Sauna Fryser Cykler
Afstand strand 950 m Solarium Elvarme Legehus
Afstand indkøb m Tv Komfur Gynge
Afstand by m Parabol Mikrobølgeovn Sandkasse
Afstand restaurant m DVD Gratis Internet Høj barnestol
Afstand fiskesø m Brændeovn Off. legeplads Barnseng

Bedømmelser fra andre lejere

Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelse