Esc for at lukke
Nordjylland Vestjylland Østjylland & Als Fyn & Langeland Sjælland & Falster Danske Øer Danske Øer Danske Øer

 

VÆLG OMRÅDE :

Nordjylland
Vestjylland
Østjylland & Als
Fyn & Langeland
Sjælland & Falster
Danske øer

UdlandFandt du ikke hvad du søgte efter, så søg her blandt mere en 21.000 sommerhuse

Tilmeld dit sommerhus

Poolhus Marielyst, internet, trampolin bordfodbold
Kontakt udlejer

I dette luksushus, der opvarmes med varmepumpe, hvilket minimerer jeres forbrug, vil i uanset årstiden få en uforglemmelig ferie i ferieparadiset Marielyst. Om i bare vil slappe af, være aktiv eller arbejde lidt på jeres medbragte computer har i alle mulighederne i dette lyse og venlige træhus.
Skøn poolafdeling (nu med loungemøbler) med 21 m2. pool og 5 personers spapool, hvor i rigtigt kan få løsnet alle stive muskler ved hjælp af massagedyserne. Som et af de få poolhuse i Danmark er der fjernsyn ved poolen. Fra badeværelset med vaskemaskine og tørretumbler i poolafdelingen er der adgang til stor sauna.
Stue med lædersofaer, brændeovn, bordfodbold, skrivebord med printer, scanner, kopi og faxmaskine. Gratis trådløs internetadgang. Hyggelig hems med et af husets 3 fjernsyn og PS 2. 46" TV med ca. 200 fjernsynskanaler bl.a. 3, 3+ og mange film og børnekanaler. DVD/blu-ray afspiller. Video. Radio med CD.
Køkken har selvfølgelig alt i moderne hjælpemidler, maden skal i dog selv lave, hvis i da ikke hellere vil gå på en af de mange restauranter vi har på Marielyst. I kan jo også vælge bare hente en pizza. 2 soveværelser i hver sin ende af huset, hvor alle 4 soveværelser er med adskillelige dobbeltsenge og med direkte udgang til haven. Gulvvarme i badeværelser, køkken og poolafdeling. I haven trampolin, gynge, rutchebane, sandkasse, basketkurv og legeredskaber/køretøjer. Desuden udendørs pejs, grill, dart og mange havemøbler. 2 terasser, hvor den ene vender imod øst og syd. Aftensolen har i på den vestvendte , både åbne og overdækkede terrasse.
3 minutters gang og i er ved Danmarks bedste og børnevenlige sandstrand, som er 20 kilometer lang og 50 meter bred. 500 meter til indkøb, restaurant, fuglereservat, og stor skov med bla. en indelukket hundeskov.
18 hullers golfbane, 3 gokartbaner, paintball, Fun & Golfcenter, bowling, put and take fiskesøer og mange vandsportsaktiviteter.
Mulighed for leje af sengelinned, håndklæder, viskestykker og Nintendo WII.

Huset er i uge 7 udlejet fra mandag d. 12. til lørdag d. 17. februar, men jeg har i uge 7 et hus med spa, sauna, internet mm hvor i har gratis entre til badeland.

Udlejes hele uger med fleksibel ankomstdag ( ikke uge 13, 14 og 26 - 34, hvor det er lørdag ). Udlejes også weekender og 1 - 5 hverdage ( ikke uge 15, 16, 26-34 og uge 1 ). Hvornår kommer i ?
Ring nu 2029 1221 eller e-mail:kjeldhansen@c.dk

Har også et hus med spa, sauna, internet og meget mere, samt et 14 pers. aktivitetshus med billard, bordtennis, dart, 8 pers. spa, sauna, internet mm.
Begge huse har gratis entre til badeland i Nykøbing Falster www.guldborgsundhallerne.dk
 Kalender

 
Sted: Marielyst Swimmingpool Vaskemaskine Radio
Opført Spabad Tørretumbler CD
Hus m2 155 m2 Husdyr tilladt Opvaskemask. Havegrill
Grund m2 m2 Havudsigt Kaffemask. Havemøbler
Maks personer 10 Sauna Fryser Cykler
Afstand strand 300 m Solarium Elvarme Legehus
Afstand indkøb m Tv Komfur Gynge
Afstand by m Parabol Mikrobølgeovn Sandkasse
Afstand restaurant m DVD Gratis Internet Høj barnestol
Afstand fiskesø m Brændeovn Off. legeplads Barnseng

Bedømmelser fra andre lejere

Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelse