Esc for at lukke
Nordjylland Vestjylland Østjylland & Als Fyn & Langeland Sjælland & Falster Danske Øer Danske Øer Danske Øer

 

VÆLG OMRÅDE :

Nordjylland
Vestjylland
Østjylland & Als
Fyn & Langeland
Sjælland & Falster
Danske øer

UdlandFandt du ikke hvad du søgte efter, så søg her blandt mere en 21.000 sommerhuse

Tilmeld dit sommerhus

Luksuspoolhus med Wellness i Blokhus
Kontakt udlejer

Særdeles velbeliggende og velindrettet luksus-poolhus med wellnessafdeling, aktivitetsrum og terrasser mod øst og vest, samt solgård mod syd.
Beliggende i det attraktive Kryle Klit ved Vesterhavet, med 2 min. i bil til Fårup sommerland og indkøbsmuligheder, og med stisystemer der forbinder til Blokhus strand, Blokhus plantage og andre spændende gåture, lige ved døren.

NB: Udlejes kun i hele uger fra lørdag til lørdag. Besøg hjemmesiden for direkte booking.

Huset er topisoleret, og med sol- og jordvarme samt moderne hvidevarer, kan der forventes et lavt el- og varmeforbrug. Huset er opført i 2014, af de bedste materialer og af kvalitetsmæssig høj standard.

Der er lagt vægt på lysindfald, fra spiseplads mod øst, igennem køkken/stue og til overdækket terrasse med udekøkken mod vest. I husets centrale rum med køkken, spiseplads og stue, er der pejs og en en stor behagelig sofa, og B&O Beolit 15 bluetooth afspiller, så I via smartphone kan høre spotify eller radio hjemmefra.

I aktivitetsrummet kan der spilles pool, bordtennis, Nintendo Wii, dart eller bordfodbold. Der er sovehems med fladskærm og sovepladser til 4 personer. Ved spisepladsen er der legehems med fladskærm og Blu-Ray.
I den høje, lyse kælder er der swimmingpool med modstrømsanlæg. Via intern videoovervågning af det eksklusive poolrum, kan forældrene kan slappe af i stuen, mens de på betryggende vis holder øje med børnene, evt. også med lyd på.

I wellnessområdet er der spabad til 4 personer, dampbad med duft terapi samt sauna med panorama glas. I dampbadet er der desuden mulighed for koldt brusebad. I sauna og dampbad, samt ved spabadet er der stereohøjttalere og sonos musikanlæg, samt et minikøleskab. Anlægget kan betjenes med egne smartphones.

Fra poolrummet er der udgang mod syd til forsænket solterrasse. Her kan I ligge om dagen og slikke sol eller sidde og nyde stemningsfulde aftener i den interessante udendørsbelysning og lyset fra poolen. Fra sydterrassen er der adgang til vestterrassen, og videre ud til haven, hvor der er fodboldmål samt gyngestativ og sandkasse. Terrassen mod vest er afgrænset mod nord af annekset, som har toilet, fladskærm og plads til en familie med 2 børn eller bedsteforældre.

Naturen i Kryle Klit indbyder til gåture, og stisystemet omkring sti 100 med afstikkere til stranden, byder på mange timers vandring. Blokhus strand er en skøn sandstrand med mange klitter. Her kan I bade, fiske, solbade eller udøve vandsport. Blokhus er en aktiv ferieby med forretninger, værtshuse, restauranter og dagligvarebutikker. Byen er kendt for danmarks eneste Rock’n Roll museum og gratis Open Air koncerter om sommeren.
Også Løkken, Skagen og Aalborg (Danmarks 4. største by) er et besøg værd.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper og institutioner.
 

Alm. lejebetingelser - Sæson 2017

§ 1. Bookingbekræftelse
Bookingbekræftelsen bekræfter lejers booking af huset i den angivne periode. Såfremt lejers udbetaling ikke er på ejers konto senest 4 bankdage efter bookingbekræftelsen er sendt pr mail, bortfalder lejers booking. Lejer bliver informeret herom pr mail.

§ 2. Lejebevis
Lejebeviset bekræfter den indgåede lejeaftale mellem lejer og ejere af ferieboligen wellness-sommerhuset.dk, og fremsendes så snart ejer har modtaget lejers første rate.

§ 3. Deltagere / anvendelse
Ferieboligen udlejes ikke til ungdomsgrupper eller institutioner. Overtrædelse heraf vil medføre øjeblikkelig bortvisning, uden refusion af indbetalt leje. Ungdomsgrupper er defineret i § 12.

Ferieboligen må ikke bebos eller anvendes af flere end 15 personer hvilket inkluderer børn. Der må maksimalt medbringes 2 husdyr.

§ 4. Ophold / rengøring
Huset er et ikke-ryger hus.
Lejer er kontraktmæssigt forpligtet til at efterlade huset i ryddelig stand. Har lejer medbragt husdyr, skal sofaen i opholdsrummet støvsuges for hår, også på ydersiden af sofaen.

Lejer er ansvarlig overfor alt hvad der forefindes i ferieboligen i den lejede periode. Skulle der opstå skader, er lejer forpligtet til omgående at underrette ejer herom. Ikke meddelte skader før afrejse, vil blive udbedret for lejers regning. Skader der opstår i lejeperioden, vil blive udbedret snarest muligt og skal erstattes inden afrejse. Der er ikke fra ejers side tegnet forsikring, som dækker lejerens person eller ejendele i lejeperioden. Ophold sker således på lejers eget ansvar.

§ 5. Betalingsbetingelser
Ved lejeaftalens indgåelse fremsender ejer booking bekræftelse til lejer. Samtidig forfalder 25% af lejen til betaling. Det resterende lejebeløb skal være ejer i hænde 60 dage før lejeperiodens begyndelse. Ved bestilling senere end 60 dage før lejeperiodens begyndelse, er hele beløbet forfaldent til betaling ved modtagelse af booking bekræftelsen. Såfremt det fulde lejebeløb ikke er rettidigt indbetalt, kan ejer uden varsel annullere lejeaftalen.

Når lejers første betaling er på ejers konto, fremsendes lejebeviset til den e-mailadresse lejer opgiver i booking-forløbet.

Alle priser er ekskl. el, varme, vand, ekstra inventar mm. Disse ydelser opkræves særskilt og ejer forbeholder sig retten til prisændringer, der udspringer af ændringer i forbrugerpriserne.

§ 6. Depositum
Ejer er berettiget til at opkræve et depositum, som opkræves sammen med 2. rate betalingen. Depositummet, der tjener som sikkerhed for lejers forpligtelser, returneres senest 1 uge efter afrejse, når tilfredsstillende kontrol af ferieboligen er udført. Forbrug af strøm, vand og varme modregnes i depositum, og restbeløbet sendes til konto som lejer har opgivet.
Skulle depositum ikke dække skyldig saldo, vil ejer få tilsendt en regning på restbeløbet, som skal overføres til ejers bankkonto.

§ 7. Reklamationer
Skulle der mod forventning være reklamationer i forbindelse med den lejede feriebolig, skal dette meddeles skriftligt til ejer senest 48 timer efter indflytning. Ved reklamationer i forbindelse med rengøring, skal ejer underrettes umiddelbart efter indflytning.

§ 8. Afbestilling
Annullering af lejeaftale
Ved annullering af lejeaftale inden 60 dage før påbegyndelse af lejeperioden, betales 20% af bruttolejen. Ved senere annullering betales 80% af bruttolejen, og ved lejers udeblivelse betales hele lejebeløbet med 100%.

Det er lejers eget ansvar at tegne afbestillingsforsikring ved sygdom.

§ 9. Prisgaranti
Hvis den bestilte feriebolig kan bestilles i samme periode og på samme vilkår, men til en lavere pris i samme valuta fx. via en internetportal (dokumentation skal forevises), får lejer tilbagebetalt prisdifferencen.

§ 10. Force majeure
Lejeaftalen kan opsiges uden varsel fra ejers side, som følge af force majeure, strejke og epidemiske sygdomstilfælde el. lign.

§ 11. Kommunikation og markedsføring
Lejers kontaktoplysninger er fortrolige og videregives ikke til andre. Ejer benytter ikke kontaktoplysninger til markedsføring eller tilbud og ydelser via e-mail og sms.

§ 12. Ungdomsgrupper
Aldersgrænse på minimum 25 år for grupper fra/på 3 personer og opefter. Dette gælder ikke for unge mennesker der holder ferie med deres forældre eller 2 unge mennesker, som vil leje et sommerhus sammen. Kontrolbesøg kan forekomme.

§ 13. Trykfejl
Ejer tager forbehold for evt. billed– og trykfejl.

§ 14. Praktiske forhold
Ejers oplysninger om praktiske forhold relateret til lejemålet, er en integreret del af aftalegrundlaget. Oplysningerne findes i dokumentet “Praktiske_forhold.pdf”.


Kalender

 
Sted: Blokhus Swimmingpool Vaskemaskine Radio
Opført 2014 Spabad Tørretumbler CD
Hus m2 275 m2 Husdyr tilladt Opvaskemask. Havegrill
Grund m2 m2 Havudsigt Kaffemask. Havemøbler
Maks personer 15 Sauna Fryser Cykler
Afstand strand 2100 m Solarium Elvarme Legehus
Afstand indkøb m Tv Komfur Gynge
Afstand by m Parabol Mikrobølgeovn Sandkasse
Afstand restaurant m DVD Gratis Internet Høj barnestol
Afstand fiskesø m Brændeovn Off. legeplads Barnseng

Bedømmelser fra andre lejere

Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelse