Esc for at lukke
Nordjylland Vestjylland Østjylland & Als Fyn & Langeland Sjælland & Falster Danske Øer Danske Øer Danske Øer

 

VÆLG OMRÅDE :

Nordjylland
Vestjylland
Østjylland & Als
Fyn & Langeland
Sjælland & Falster
Danske øer

UdlandFandt du ikke hvad du søgte efter, så søg her blandt mere en 21.000 sommerhuse

Tilmeld dit sommerhus

***Børnevenligt sommerhus Grønhøj Strand, Løkken
Kontakt udlejer

Lyst og velholdt, mellem Løkken og Blokhus. 8 sovepladser og 2 badeværelser - ideelt til 1-2 børnefamilier eller familien med store børn.

Vores dejlige sommerhus ligger i rolige omgivelser i gåafstand (700 m) til en af Danmarks bedste strande. Smukke klitter og en bred hvid sandstrand med god plads til fornøjelser.

Huset er lyst og velholdt og har en 80 kvm ugenert træterrasse mod sydøst og en terrasse med morgensol mod øst. Huset indeholder et værelse med dobbeltseng og skabsvæg, et værelse med en skibsbriks og en overkøje. Stuen er i åben forbindelse med køkkenet og indeholder ny hjørnesofa, TV m. DVD, radio med CD afspiller, brændeovn. Der er indlagt fibernet og kabel tv. Køkkenet indeholder keramisk komfur, emhætte, køle-fryseskab, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, barnehøjstol. Badeværelse med gulvvarme, brusekabine, håndvask og toilet. Der er varmepumpe i huset som reducerer forbrug til opvarmning væsentligt.
Hovedhuset er opført i 1978. Til huset hører et anneks bygget i 2004. Her er to soveværelser – begge med dobbeltsenge, et dejligt badeværelse med toilet, håndvask, brusekabine og gulvvarme samt vaskemaskine og tørretumbler.

Huset ligger på en stor grund med gynger, legetårn, rutsjebane, lille sandkasse og trampolin med sikkerhedsnet. Der er desuden bålplads og plads til at spille fodbold.

Grønhøj Strand ligger 7 km syd for Løkken og 10 km fra Fårup Sommerland. Der er ca 300 m til indkøbsmuligheder i Grønhøj Feriecenter. Udlejes ikke til unge under 23 år.Rygning ikke tilladt i huset.
 

Strøm: 3 kr pr kWh Depositum: 1500kr Weekend fra: 1200 kr - send forespørgsel Skiftedag: Søndag til søndag eller lørdag til lørdag. Aftales på lejetidspunkt

Kalender

 
Sted: Grønhøj Swimmingpool Vaskemaskine Radio
Opført 1978 Spabad Tørretumbler CD
Hus m2 80 m2 Husdyr tilladt Opvaskemask. Havegrill
Grund m2 m2 Havudsigt Kaffemask. Havemøbler
Maks personer 8 Sauna Fryser Cykler
Afstand strand 700 m Solarium Elvarme Legehus
Afstand indkøb m Tv Komfur Gynge
Afstand by m Parabol Mikrobølgeovn Sandkasse
Afstand restaurant m DVD Gratis Internet Høj barnestol
Afstand fiskesø m Brændeovn Off. legeplads Barnseng

Bedømmelser fra andre lejere

Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelse